3 56
3 56

Μία τεράστια εμπειρία αποκόμισε ο διπλωματούχος πανεπιστήμιου προπονητής σκοποβολής Ευτύχιος Αριστοκλέους, ο οποίος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας σταθερού στόχου της Ρωσίας για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γρανάδα της Ισπανίας, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Iksha της Ρωσίας.

 

 

Του δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστεί με Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά και με τους προπονητές σταθερού στόχου της Εθνικής ομάδας της Ρωσίας.

 

Κατά την παρουσία του στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ρωσικής πόλης, ο Ευτύχιος Αριστοκλέους συζήτησε θέματα όπως, για τον τρόπο προετοιμασίας αθλητών για Ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Για διεξαγωγή εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους αθλητές της Εθνικής Ρωσίας στην Κύπρο. Αλλά και για την δημιουργία σύγχρονων σκοπευτικών εγκαταστάσεων:

 

«Οι άνθρωποι συμπεριφερθήκαν με κατανόηση στην προσπάθεια που κάνουμε για ανάπτυξη και προώθηση του αθλήματος σταθερού στόχου στην Κύπρο μέσω της σχολής μας και όλοι τους είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο», το σχόλιο του Ευτύχιου Αριστοκλέους.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κύπριος προπονητής σταθερού στόχου, είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τους πιο κάτω παγκόσμιους πρωταθλητές, οι οποίοι έχουν αποδεχτεί να έρθουν στην Κύπρο για σεμινάρια και όχι μόνο…

 

LYUBOV YASKEVICH: Νικήτρια της Παγκόσμιας Ουνιβερσιαδας το 2013 στην πόλη Καζάν της Ρωσίας και 2 φορές στη δεύτερη θέση των Παγκόσμιων αγώνων σκοποβολής με αεροβόλο πιστόλι 10μ.

 

KORSHUNOVA YEKATERINA: Δεύτερη θέση στους Παγκόσμιους αγώνες στο Μάριμπορ το 2014, 2η θέση στην Παγκοσμια Ουνεβερσιαδα το 2013 και χρυσή στο ομαδικό γυναικών 10μ με αεροβόλο πιστόλι.

 

KONSTANTIN PRIKHΟDCHENKO: Νικητής σε πολλούς παγκόσμιους και Ρωσικούς αγώνες. Το 2002 και το 2010, ο αθλητής πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο , όπου πήρε την πρώτη θέση στο ατομικούς και ομαδικούς διαγωνισμούς με αεροβόλο τυφέκιο και Μικρού διαμετρήματος όπλο 50M.

 

SERGEY KRUGLOV: Πρωταθλητής Ευρώπη 2010 και δεύτερος στους παγκόσμιους αγώνες στο Μόναχο 2010 και στην Γρανάδα 2014 στο ομαδικό.

 

DENIS SOKOLOV: 1ος WCH LAHTI 2002 FR3X40 Νέων, 1ος WCF MUNICH 2005 και το 2010 AR60, 1ος WC BEIJING 2010 AR60 και 2ος στους φετινούς Παγκόσμιους αγώνες στην Γρανάδα.