Σεπτέμβριο οι αγώνες ατομικής χρονομέτρησης
Cyclo speed test 29 ‎June ‎2016

Ενόψει των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε με την πανδημία του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για περιορισμό της εξάπλωσής του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΟ αποφάσισε την αναβολή των Πρωταθλημάτων Δρόμου Αντοχής και Ατομικής Χρονομέτρησης σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα,  η οποία θα είναι στο δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου ή και αργότερα, αναλόγως των εξελίξεων.

Επίσης, για να δοθεί χρόνος στους αθλητές να προετοιμαστούν για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, αποφασίστηκε όπως οι αγώνες επαναρχίσουν  τρείς εβδομάδες μετά την ημερομηνία λήξης των περιοριστικών μέτρων. Με δεδομένο ότι βάσει του υφιστάμενου διατάγματος τα μέτρα λήγουν στις 13/4/2020, η συντομότερη ημερομηνία επανέναρξης της αγωνιστικής δραστηριότητας είναι στις 9/5/2020. Σε περίπτωση παράτασης των μέτρων, θα ισχύει αντίστοιχη παράταση στην επανέναρξη των αγώνων.

Επιπλέον, θα γίνει διαβούλευση με τους διοργανωτές των αγώνων που αναβλήθηκαν για το ενδεχόμενο διοργάνωσης των αγώνων σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο, καλεί εκ νέου τα μέλη του όπως πειθαρχούν στις αποφάσεις του κράτους για περιορισμό του κορωνοϊού, ούτως ώστε να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα.

ΚΟΠΟ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube