Cyprus tennis federation
Cyprus tennis federation

Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ) ανακοινώνει ότι σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας Αντισφαίρισης Κύπρου, διοργανώνει στις 29 Απριλίου, και 5 & 6 Μαΐου 2018,  τριήμερο Εθνικό Σεμινάριο Διαιτησίας Level 1,  στο Εθνικό Κέντρο Τένις στη Λευκωσία. 

Λέκτορες του Σεμιναρίου θα είναι οι κύριοι Γιώργος Βασιλειάδης, Ζάρκο Πόποβιτς (White Badge Referees) και Γαβριήλ Πανής.

Το Σεμινάριο εντάσσεται στο πλαίσιο των στόχων της ΟΑΚ για επιμόρφωση νέων Διαιτητών Αντισφαίρισης, για να συμμετέχουν σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις μέσα στο 2018, όπως Διεθνή Εφηβικά Πρωταθλήματα ITF Juniors, Ευρωπαϊκά Εφηβικά Πρωταθλήματα Tennis Europe, επαγγελματικά Πρωταθλήματα Ανδρών και επίσημα παγκύπρια και άλλα πρωταθλήματα.

Τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής έχει ορισθεί η 25η Απριλίου 2018. Το Δικαίωμα Συμμετοχής είναι €25, και θα πρέπει να πληρωθεί στα γραφεία της ΟΑΚ στη Λευκωσία ή να κατατεθεί στον Τραπεζικό Λογαριασμό της ΟΑΚ μέχρι τις 25/4/2018. Το εν λόγω ποσό περιλαμβάνει συνολικά τρία (3) γεύματα και έξι (6) διαλείμματα για καφέ τις τρεις μέρες του σεμιναρίου. Για τα στοιχεία του Λογαριασμού και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της ΟΑΚ (τηλ. 22449860/61, email: [email protected]).

Η Φόρμα αίτησης 2018 Σεμινάριο Διαιτησίας LEVEL 1 2018 – Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής-PARTICIPATION FORM

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube