Cyprus Bunjikan Ninjutsu
Cyprus Bunjikan Ninjutsu

Ήταν μια επιθυμία, τόσο του Sensei Μιχάλη Ευσταθίου, όσο και όλων εκπαιδευτών και μαθητών. Στο τελευταίο ταξίδι της σχολής Cyprus Bujinkan Ninjutsu στην Ιαπωνία, εκφράστηκε η επιθυμία να υπάρξει μια πιο δυνατή σχέση μεταξύ Κύπρου και Ιαπωνίας και δόθηκε ανοιχτή πρόσκληση για επίσκεψη.

Δεν πέρασε αρκετός χρόνος όταν αυτή η ανοιχτή πρόσκληση πήρε σάρκα και οστά, με την επίσκεψη του Sensei Darren Hovarth.  Ο δάσκαλος αυτός, αποτελεί τον πρεσβευτή της τέχνης του Ninjutsu σε όλο τον κόσμο. Διαμένει μόνιμα στην Ιαπωνία, είναι προσωπικός ακόλουθος του Grand Master Hatsumi και έχει τη μοναδική τύχη να ζει προσωπικά και σε καθημερινή βάση τα διδάγματα του Hatsumi στην Ιαπωνία.

AM2V5250 AM2V5281

 

 

 

 

 

 

Έτσι στις 17 και 18 Οκτωβρίου, ο Sensei Darren μέσα από ένα διήμερο εντατικό σεμινάριο, προσπάθησε να μεταδώσει στα πάνω από 70 άτομα που παρευρέθησαν, όλη αυτή την εμπειρία που είχε να τους προσφέρει. Στο τέλος αυτό που όλοι έζησαν, ήταν ένα μυσταγωγικό ταξίδι που τους έφερε ακόμα πιο κοντά στη φιλοσοφία που βασίζεται το Ninjutsu και που ξεκλείδωσε πόρτες για ακόμα περισσότερο εμβάθυνση και εξέλιξη .

AM2V7306 AM2V7327

 

Σημαντική ήταν επίσης και η εξουσιοδότηση που δόθηκε απ’ ευθείας από τον Grand Master Hatsumi, για την βράβευση εννέα μαθητών με το 5ο DAN, ένας βαθμός ιερός που αποτελεί σταθμό στον κάθε μαθητή και δίνεται μόνο με εξετάσεις στην Ιαπωνία.

AM2V4974 AM2V5375

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά και με ευγνωμοσύνη τον Sensei, Darren Hovarth, για την ευγενική του καλοσύνη να συμπεριλάβει στο πραγματικά φορτωμένο πρόγραμμά του την Κύπρο και ειδικότερα τη σχολή του Sensei Μιχάλη Ευσταθίου, Cyprus Bujinkan Ninjutsu. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και από ό,τι φαίνεται το επόμενο ραντεβού ήδη ανανεώθηκε, αφού ο Darren έμεινε εντυπωσιασμένος από το υψηλό επίπεδο που διέπει τους μαθητές της σχολής, μια παρατήρηση που όπως εκμυστηρεύτηκε είχε έτσι κι αλλιώς κάνει κατά τις επισκέψεις της σχολής στην Ιαπωνία.

AM2V6875

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube