ethnikiginaikon volley
ethnikiginaikon volley

Υποχρεώσεις σε Τσεχία, Πολωνία μεταξύ 23 – 28 Μαϊου 2017

Με στόχο το καλύτερο δυνατό, την απόκτηση εμπειριών, αλλά και την αποτελεσματικότερη προετοιμασία ενόψει των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που ακολουθεί μεταξύ 29 Μαϊου – 03 Ιουνίου 2017 ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος οι Εθνικές Ανδρών – Γυναικών. Οι δυο ομάδες θα ταξιδέψουν σε Τσεχία (Άνδρες) – Πολωνία (Γυναίκες).

Πρώτη αναχωρεί αύριο Κυριακή για την Πολωνία η Εθνική Γυναικών όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στη Βαρσοβία μέχρι την Τρίτη 23 Μαϊου οπότε και αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις κόντρα στη γηπεδούχο Πολωνία.

Στην αποστολή συμμετέχει και η Βερόνικα Χουντίμα η οποία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά αλλά θα ενισχύσει την Εθνική στους ΑΜΚΕ. Πρώτος αντίπαλος θα είναι η Πολωνία την Τρίτη 23 Μαίου στις 21:30 ώρα Κύπρου. Η Εθνική θα αντιμετωπίσει επίσης τις Σλοβακία (Tετάρτη 24 Μαϊου 19:00), Σερβία (Πέμπτη 25 Μαϊου 16:30) , Ισλανδία (27 Μαϊου 16:30) και Tσεχία (28 Μαϊου 19:00) και σε τουρνουά που θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαϊου.

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Πέτρος Πατσιάς και Κωστάκης Παναγίδης επέλεξαν τις: Πασαδόροι: Ιωάννου Στ. Λeωνίδου Ι. Κεντρικές: Iορδάνους Α., , Ζακχαίου Κ. Μανίταρου Σοφ. Λίμπερο Χρ. Δαυιδ, Λεωνίδου Εβ., Ακραίες:  Ζεμπύλα Ερ., Χατζηκωνστάντα Β. Ασπ. Χατζηχριστοδούλου,  Βερ. Χουντίμα, Χαραλάμπους Α, Ζακχαίου Αντρ.  Στυλιανού Ρ.   Aρχηγός αποστολής είναι ο υπεύθυνος Εθνικών Ομάδων Γιώργος Δωρίτης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι Άνδρες

Μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μικρών Κρατών στην Ισλανδία, ταξιδεύει στην Τσεχία η Εθνική Ανδρών όπου στις 24 Μαϊου μπαίνει στη μάχη της δεύτερης φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Πρώτος αντίπαλος θα είναι νωρίς – νωρίς την Τετάρτη 14:00 ώρα Κύπρου η Φινλανδία, ενώ στον Όμιλο συμμετέχουν ακόμα οι Ισπανία 25 Μαϊου 21:00), η Βόρειος Ιρλανδία (26 Μαϊου 18:30), Tσεχία (27 Μαϊου 18:30) και Σουηδία 28 Μαϊου 14:00).

H αναχώρηση της αποστολής είναι την Τρίτη τα χαράματα και σε αυτή συμμετέχουν οι: Πασαδόροι: Οικονομίδης, Χριστοφή, Kεντρικοί: Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Σ.  Πετρακκίδης,  Χρυσοστόμου, Aκραίοι: Κοντός, Αποστόλου, Κνέζεβιτς, Διαγώνιοι: Ελευθερίου, Γεωργίου, Αχ. Πετρακκίδης. Λίμπερο:  Αντωνίου, Παπαχριστοδούλου.