Σε νέα μετρά που παραπέμπουν σε φασιστικά κράτη ανακοίνωσε υπουργός Υγείας.
Ο περιφημος ο μοναδικός ο ανεπανάληπτος υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου

Πέραν του ότι πέρασαν 9 μήνες ανικανότητας στην διαχείριση της κινέζικης ίωση από το υπουργείο Υγείας και ακόμη εκδίδουν καινούρια διατάγματα που ενισχύουν την πανδημίας του τεστ.

Δεν έχουν τον θεό τους, δεν έχουν ιερο και όσιο, χωρίς έλεος κτυπούν την κυπριακή κοινωνια ανελέητα και το πιο σημαντικό τον αθλητισμό, με τα όνειρα της νεολαίας να μοιάζουν σαν μια μακρινή ανάμνηση. Δεν είναι κάποιοι άγνωστοι σε εμάς αλλά η τωρινή κυβέρνηση που πλαισιώνεται από ανίκανους καιροσκόπους  όπως ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου που ανακοίνωσε στην σημερινή του δημοσιογραφική διάσκεψη οτι συνεχίζουν και διευρύνουν την επικράτεια της κινέζικης ίωσης μέσο του κοινωνικού φασισμού της πανδημίας του τεστ. Δύστυχως για ακόμη μια φορά ο κύπριος πολίτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την πανδημίας του τεστ και λόγο τον διαταγμάτων που εκδίδονται ούτε και να αντίδρασει δεν δικαιούται αφού του απαγορεύεται να διαδηλώσει και να εκφράσει την αντίθεση του προς αυτά. Το ερώτημα που γεννιέται είναι, τι είναι Φασισμός τελικά.

Διαβάστε αυτούσια όλα όσα ανακοίνωσε ο περιφημος ο μοναδικός ο ανεπανάληπτος υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου:

Κυρίες και κύριοι,

Όταν ανακοινώσαμε την τελευταία δέσμη μέτρων στις 27 Νοεμβρίου, αφήσαμε ανοικτό το παράθυρο για μερική αποκλιμάκωση ορισμένων περιορισμών ενόψει των εορτών, υπό την προϋπόθεση ότι θα το επέτρεπε η επιδημιολογική εικόνα  (ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ),  . Είχαμε προειδοποιήσει επίσης και για το ενδεχόμενο επαναφοράς αυστηρότερων μέτρων (ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ) εάν υπάρξει επιδείνωση των δεδομένων (ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ),  . Τα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας δεν μας αφήνουν πολλές επιλογές .

Όλοι γνωρίζετε ( ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ) ότι τις τελευταίες μέρες καταγράφεται επιδείνωση των επιδημιολογικών δεικτών ( ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ), η χειρότερη από τότε που ενέσκηψε η πανδημία ( ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΩΣΗΣ). Τα κρούσματα αυξάνονται και αρκετοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται νοσηλεία. Δυστυχώς ορισμένοι από αυτούς έχασαν τη μάχη για τη ζωή ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΆΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ). Υπάρχει μια σχετική σταθεροποίηση στις νοσηλείες (99% ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ), αλλά δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Μας ανησυχεί η συνεχιζόμενη αύξηση της «θετικότητας» που καταγράφεται από τα τεστ ταχείας διάγνωσης αντιγόνου ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ) σε όλη την Κύπρο. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι ο ιός βρίσκεται παντού ( ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΙΩΣΗΣ), σε όλες τις πόλεις, χωριά, επαρχίες ( ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ). Θέλουμε να καταστείλουμε την περαιτέρω διασπορά του προτού είναι αργά (  ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΕΜΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΣΤ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ). Για αυτό, το επόμενο διάστημα η προσπάθειά μας θα επεκταθεί σε κλειστούς χώρους αυξημένου συγχρωτισμού, με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας ( ΠΛΗΡΗΣ ΈΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ)  .

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο πάνω, στη βάση εισηγήσεων των ειδικών ( ΔΕΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ), το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της ισχύος των υφιστάμενων μέτρων και την ενίσχυσή τους με τα εξής επιπλέον μέτρα, τα οποία θα ισχύουν από μεθαύριο Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στις 6 το πρωί ( ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ):

1) Αναστέλλεται η λειτουργία των κλειστών εμπορικών κέντρων (malls). Τα υπερκαταστήματα, πολυκαταστήματα και τα μεγάλα καταστήματα πέραν των 500 τ.μ. (εξαιρείται το λιανεμπόριο τροφίμων, δηλαδή οι υπεραγορές) (ΕΛΑ ΝΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ,  Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΊΩΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ , ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ) θα λειτουργούν με τήρηση του μέτρου του 1 ατόμου προς 10 τ.μ. και με πλαφόν στον αριθμό πελατών.

2) Αναστέλλεται η λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης. Το μέτρο αφορά εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ και μπαρ, καφενεία και χώρους εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κλπ, ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΌΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ, ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΈΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ! ) με εξαίρεση τις υπηρεσίες τους που αφορούν σε κατ’ οίκον διανομή και take away. Νοείται ότι μετά τις 9 το βράδυ επιτρέπεται μόνο κατ’ οίκον διανομή. Οι χώροι εστίασης εντός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων δύνανται να λειτουργούν μέχρι τις 9 το βράδυ μόνο για εξυπηρέτηση των προσώπων που διανυκτερεύουν στα εν λόγω ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα. Επιτρέπεται η λειτουργία των χώρων εστίασης στον Αερολιμένα Πάφου και Λάρνακας (ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ , ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΊΩΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ)

3) Ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους θα τελούνται χωρίς την παρουσία πιστών. Θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαπτίσεις, κηδείες), επιτρέπονται με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα. ( ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΌΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΉ ΑΛΛΗΛΕΠΊΔΡΑΣΗ, ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)

4) Από την προσεχή Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, η φοίτηση στα δημοσία και ιδιωτικά Λύκεια, Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα θα γίνεται με εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία και Γυμνάσια συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους. (ΕΔΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΊΩΣΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ (Όπως αναφέρει ποιο κάτω μέτρα αφορούν κλειστούς χώρους στους οποίους παρατηρείται πολυάριθμη συνάθροιση και έντονος συγχρωτισμός, εκεί δηλαδή όπου ευκολότερα γίνεται διασπορά του ιού.)) Παράλληλα, πέραν από την αναστολή των αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων για άτομα κάτω των 18 η οποία παραμένει, αναστέλλεται η λειτουργία των φροντιστηρίων.( ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΑΝ ΑΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΓΕΣΥ)

Επαναλαμβάνω, τα πιο πάνω μέτρα τίθενται σε ισχύ από την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου στις 6 το πρωί. Με βάση τον σχεδιασμό που κάνουμε, θα παραμείνουν σε εφαρμογή μέχρι τα μεσάνυκτα της 31ης Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασης με στόχο την αναθεώρηση των μέτρων, υπό την προϋπόθεση ότι θα το επιτρέπει η επιδημιολογική εικόνα. ( ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ),

Κυρίες και κύριοι,

Όλα τα πιο πάνω μέτρα αφορούν κλειστούς χώρους στους οποίους παρατηρείται πολυάριθμη συνάθροιση και έντονος συγχρωτισμός, εκεί δηλαδή όπου ευκολότερα γίνεται διασπορά του ιού. (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΟΦΟΣ ΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΣΧΟΛΕΊΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΆΣΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΕΙΑ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΙ !!!)  Με τα συγκεκριμένα μέτρα προσπαθούμε να αποτρέψουμε την επιδείνωση της κατάστασης τώρα που έχουμε τη δυνατότητα, προτού η επιδημιολογική εικόνα γίνει μη αναστρέψιμη ( ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ),. Οι αποφάσεις για μέτρα λαμβάνονται στη βάση των δεδομένων που διαφοροποιούνται συνεχώς.

Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά από 9 μήνες έχει επέλθει κόπωση στην κοινωνία και στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά. ( ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΥΓΕΙΑΣ !!!, ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ , ΚΑΙ ΑΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ???, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ)  Κατανοούμε ότι η κόπωση αυτή, προκαλεί αντίδραση και οδηγεί είτε σε χαλαρώσεις ή μη συμμόρφωση στα επιβαλλόμενα μέτρα, τα οποία με τη σειρά τους δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η κόπωση αυτή δεν προβληματίζει μόνο εμάς, αλλά όλες τις κυβερνήσεις αφού δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στη χωρά μας. Το στοίχημα είναι να αντέξουμε ακόμα λίγο. ( ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΕΞΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ)

Η άφιξη της πρώτης παρτίδας εμβολίων τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, ίσως τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου, είναι κάτι που πρέπει να μας αναπτερώσει το ηθικό και να μας πεισμώσει περισσότερο. Ετοιμάζουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα, το οποίο πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί ώστε να γίνουν γνωστές οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. ( ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ).  Η Κύπρος συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες της ΕΕ εξασφάλισης εμβολίου και θέλω να διαβεβαιώσω ότι η πολιτεία έλαβε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προσφέρει τη δυνατότητα εμβολιασμού σε όλους τους Κύπριους πολίτες, που το επιθυμούν δωρεάν ( ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ, ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ).

Όλες οι συστάσεις τόσο του ΠΟΥ όσο και του ECDC είναι να μην εφησυχάσουμε και να χαλαρώσουμε αυτή την περίοδο.( ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ) Η έγνοια μας στρέφεται στις υποδείξεις για ενδεχόμενη επιδείνωση της κατάστασης τον Ιανουάριο 2021 και στρατηγικός μας στόχος παραμένει η αναχαίτηση του ιού ώστε να διαφυλαχθεί το Συστήμα Υγείας και να περιφρουρήσουμε τη δημόσια υγεία.

Μαζί θα επιχειρήσουμε να ανακόψουμε αυτή την επιδείνωση της κατάστασης τώρα που μπορούμε.( ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ, ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ, ΤΕΛΟΣ) Όπως προανέφερα, θα επαναξιολογούμε συνεχώς τα δεδομένα προτού εκπνεύσουν τα μέτρα, με την ελπίδα εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, ότι θα αναθεωρηθούν κατά την περίοδο των γιορτών. ( ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΕΝΝΟΕΙΤΕ) Δεν θέλω όμως να δημιουργήσω υπερβολικές προσδοκίες. Όλα θα εξαρτηθούν από την επιδημιολογική εικόνα. (ΠΑΝΔΕΜΙΑ ΤΟΥ ΤΕΣΤ) . Και οι όποιες χαλαρώσεις και εάν υπάρξουν πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι ότι αυτά τα Χριστούγεννα, θα είναι διαφορετικά. ( ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΗΚΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΗ)

Δεν υπάρχουν καλά περιοριστικά μέτρα και ευχάριστες απαγορεύσεις. Υπάρχουν όμως μέτρα αναγκαία και πολλές φορές δυσάρεστα, με στόχο να διαφυλάξουμε ανθρώπινες ζωές. Αυτή την ώρα προέχει η υγεία μας. Μπροστά σ᾽ αυτή την προτεραιότητα που έχει θέσει η πολιτεία από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της Πανδημίας στη χώρα μας, όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν. Αυτό επιβάλλει η συνείδησή μας. Αυτή ήταν πάντα η υποχρέωση μας ως κράτος έναντι των πολιτών του. Παράλληλά, αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες του επιχειρηματικού κόσμου που επηρεάζεται από τα μέτρα και από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση εφάρμοσε Σχέδια στήριξης των επηρεαζόμενων επιχειρήσεων. Ως εκ τούτου τα Σχέδια που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση και υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας θα συνεχίσουν να ισχύουν με τις αναγκαίες τροποποιήσεις και το Δεκέμβριο, έτσι ώστε να στηριχθούν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τα νέα μέτρα. Επιπρόσθετα θα εφαρμοσθούν και νέα σχέδια από το Υπουργείο Οικονομικών για περαιτέρω στήριξη. (ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΦΥΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019

HTTPS://WWW.MOF.GOV.CY/…/POPULATIONCONDITION_21MAIN_GR… . ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΆΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΘΑΝΆΤΟΥΣ ΑΠΟ COVID 19. ΞΕΡΕΤΕ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ COVID 19 ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020, ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑΝΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ)

Κυρίες και κύριοι,

Από την αρχή της Πανδημίας, ξέραμε ότι οι συνθήκες που θα ζούσαμε θα ήταν πρωτόγνωρες, με επιπτώσεις στην καθημερινότητα του καθενός ξεχωριστά αλλά και όλης της κοινωνίας. Ξέραμε ότι θα διανύαμε ένα μαραθώνιο και θα έπρεπε να φυλάξουμε δυνάμεις για να φθάσουμε στο τέρμα με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειες. Για μια ακόμη φορά σας καλώ να συνεχίσουμε την προσπάθεια για λίγο καιρό ακόμη, μέχρι να είμαστε οριστικά ασφαλείς.

ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ………….. ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube