Προκήρυξη του δεύτερου αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου Abc Kids Cup Stavrovouni
Cyprus Cycling Federation

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας (Κ.Ο.ΠΟ.) δέχεται αιτήσεις για παρακολούθηση Σχολών Κομισαρίων Ποδηλασίας Δρόμου και Ορεινής Ποδηλασίας, που θα διεξαχθούν στις 12-14 Νοεμβρίου και 19-21 Νοεμβρίου 2021 αντίστοιχα.

Το κόστος παρακολούθησης της εκάστοτε σχολής ανέρχεται στα σαράντα (40) ευρώ για νέους υποψήφιους κομισαρίους και είκοσι (20) ευρώ για υφιστάμενους κομισαρίους ποδηλασίας. Το ποσό είναι προπληρωτέο και καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκπαίδευσης θα αποσταλεί σε όλους τους ενδιαφερομένους αμέσως μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Oι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Λυκείου ή ισότιμης δευτεροβάθμιας σχολής, να έχουν γνώση της Αγγλικής γλώσσας και να είναι γνώστες των βασικών προγραμμάτων της Microsoft Office.

Όσοι/ες υποψήφιοι κομισάριοι παρακολουθήσουν την εκπαίδευση και επιτύχουν στις εξετάσεις θα ορίζονται από την Ομοσπονδία ως κομισάριοι στους αγώνες που διοργανώνονται στην Κύπρο. Για τις εν λόγω υπηρεσίες θα καταβάλλεται αποζημίωση και οδοιπορικά, σύμφωνα με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ο.ΠΟ..

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστέλλουν τις αιτήσεις τους ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά στο email ccf@cytanet.com.cy. Tο αντίτιμο για παρακολούθηση της εκπαίδευσης θα πρέπει να καταβληθεί με κατάθεση ή έμβασμα στο λογαριασμό της Κ.Ο.ΠΟ., το αργότερο μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2021.

ΟΝΟΜΑ: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
ΑΡ. ΛΟΓ.: 143-01-G42469-01
ΙΒΑΝ: CY44 0050 0143 0001 4301 G424 6901
BIC: HEBACY2N
Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία ΛΤΔ
Λεωφόρος Στροβόλου 140, 2042 Στρόβολος

Η απόδειξη της κατάθεσης ή του εμβάσματος να αποστέλλεται ταχυδρομικώς ή ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στο γραφείο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στο email ccf@cytanet.com.cy ή στο τηλ. 22449870.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports