Σάρωσε η Ελλάδα  στην Ευρωπαϊκή Cheer League για το 2019
cheer league Διδασκάλου Τσιουπρά 1η ΘΕΣΗ JUNIOR CHEER HIP HOP

Πρώτες θέσεις για το Ελληνικό Αστέρι και τους Εύαθλους Τρικάλων

Ανακοινώθηκε από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία η τελική κατάταξη της Cheer League για το 2019 και η Ελλάδα για ακόμα μία χρονιά, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης.

Την πρωτιά στην κατηγορία τους Senior Double Cheer Hip Hop, κατέκτησαν οι Ευαγγελία Βενέτη και Φίλιππος Θεοχάρης από τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι, με τις Νηριήδες Θεσσαλονίκης και τον ΑΓΟΠ Μυρτάλη στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Την πρωτιά κατέκτησαν επίσης οι αθλήτριες Άννα Διδασκάλου και Ελένη Τσιουπρά από το σύλλογο Ελληνικό Αστέρι, καθώς τερμάτισαν στην πρώτη θέση της κατηγορίας Junior Double Cheer Hip Hop. Στην ίδια κατηγορία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, βρέθηκαν και οι αθλήτριες του ΑΓΟΠ Μυρτάλη, Ζωή Κολοβού και Μαρία Κοτταρίδη.

Στην κατηγορία Senior Cheer freestyle pom το Ελληνικό αστέρι κατέκτησε την 3η θέση με τις αθλήτριες Συμεωνίδου Ιωάννα και Καραμυτηλιού Ραφαέλα καθώς επίσης την 3η θέση στην κατηγορία Junior Cheer Freestyle Pom με τις αθλήτριες Κατερίνα Αποστολάτου και Μαρία Μπαϊρακταρίδου, πίσω από δύο ομάδες της Ρωσίας.

Σε ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία Senior Cheer Freestyle Pom οι Αμαζόνες Βάρης ανέβηκαν στην  5η Θέση από 49 ομάδες, ενώ στην κατηγορία  Junior Cheer Freestyle Pom, οι Αμαζόνες Βάρης (L2) και Ηλιούπολης στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα, από 78 ομάδες που συμμετείχαν συνολικά στην κατηγορία.

Στην κατηγορία JUNIOR Cheerleading Team Coed, o ΑΚΟ Λειβαδιάς κατέλαβε την 10η θέση στην Ευρώπη.

Συνολικά στις 8 από τις 10 ηλικιακές και αγωνιστικές κατηγορίες, βρέθηκαν 60 ελληνικές συμμετοχές και μάλιστα όπως προαναφέρθηκε στις δύο 2 κατηγορίες εξ αυτών, η πρώτη θέση ήταν γαλανόλευκη, κάτι που αποδεικνύει έμπρακτα την σωστή και ολοκληρωμένη προσπάθεια που πραγματοποιείται τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, όσο και από όλους τους Συλλόγους-Μέλη αυτής.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube