Σαχίνογλου, Τερτίπη & Δημητσάνη Πανελληνιονίκες 2021  O Aioat πήρε το έπαθλο «ΞΕΝΟΦΩΝ 2021»

Τρεις αμαζόνες του Αθλητικού Ιππικού Ομίλου Αττικής ήταν οι μεγάλες πρωταγωνίστριες των Πανελληνίων Αγώνων Ιππικής Δεξιοτεχνίας, που ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Χριστίνα Σαχίνογλου με τον Damor επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας τον τίτλο της Πανελληνιονίκη με τρεις νίκες στα αγωνίσματα Δα, Δβ και Freestyle με συνολικό ποσοστό 70,23%. Στην 2η θέση ήταν ο Στέλιος Σταυρουλάκης του ΑΚΙΒ με τον Baiao με συνολικό ποσοστό 67,18% και στην 3η θέση η Φαίη Βαρβιτσιώτη με τον Savlanos Song του ΙΟΒ με ποσοστό 63,58%.

Στην Κατηγορία Εφήβων η Ζωή Τερτίπη με τον Capucino επίσης με τρεις νίκες στα αγωνίσματα Γ4, Γ5 και Freestyle κέρδισε τον τίτλο της Πανελληνιονίκη με συνολικό ποσοστό 66,77%. Στην 2η θέση ήταν η Χριστίνα Ρέτσου με την Elise του ΙΟΒ με ποσοστό 64,78% και στην 3η θέση η Ιλένια Οικονόμου με τον King Black του AIOAT με ποσοστό 64,58%.

Στην Κατηγορία Παίδων η φετινή Πρωταθλήτρια Μυρτώ Δημητσάνη με τον Humphrey de la Vigne κέρδισε και τον τίτλο της Πανελληνιονίκη με συνολικό ποσοστό από τα τρία αγωνίσματα Α3, Α4 και Α5 74,58%. Στη 2η θέση ήταν η Καροίνα Ατσαλάκη της ΙΑΚ με τον Spoekedammetje Nikos με ποσοστό 73,06% και στην 3η θέση η Δανάη Γιαννοπούλου του ΑΚΙΒ με την Donatella με ποσοστό 70,71%.

Ακόμη κατά τη διάρκεια του τριημέρου και τελευταίου αγώνα της χρονιάς για την Ιππική Δεξιοτεχνία αναδείχθηκαν οι Πολυνίκες της χρονιάς στα δύο αγωνίσματα Α3 Παίδων και Ενηλίκων. Στο Α3 Παίδων Πολυνίκης ήταν η Κάτια Θωμαίδου με την Maximouse του ΑΙΟΒ και στο Α3 Ενηλίκων Πολυνίκης ήταν η Αλεξάνδρα Ταχιάτη με τον Amiable des Rhodes του ΕΙΟ.  

Τέλος, το Έπαθλο Ομίλων Ιππικής Δεξιοτεχνίας «Ξενοφών» για το 2021 το κέρδισε ο Αθλητικός Ιππικός Όμιλος Αττικής.

Ακολουθούν αυτή την εβδομάδα 9-12 Δεκεμβρίου οι Πανελλήνιοι Αγώνες Υπερπήδησης Εμποδίων επίσης στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Από το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube