Ρεκόρ συμμετοχών στο 28o Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε

Κατά την εναρκτήρια ομιλία του στη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο AJAX στη Λεμεσό, ο πρόεδρος της κυπριακής ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέας Βασιλείου εξέφρασε τις ευχαριστίες του, στους εκπροσώπους από τις 12 χώρες που θα λάβουν μέρος στο 28ο Μεσογειακό πρωτάθλημα Καράτε. Ανάφερε ότι πέραν τον 450 αθλητών φτάνουν σήμερα στην Κύπρο και μαζί με τους προπονητές και τους επισήμους ο αριθμός αγγίζει τους 550.  Είναι ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη τόνισε η ανάθεση στην Κύπρο μια τόσο σημαντικής και μεγάλης διοργάνωσή και καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια από την επιτροπή αγώνων της Κυπριακής ομοσπονδίας Καράτε να ανταποκριθούν επάξια στης υποχρεώσεις τους.

Ρεκόρ συμμετοχών στο 28o Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε
PJA 9396

Καλωσόρισε τους καλεσμένους όπως τον Πρόεδρο της  MKFU Bechir Cherif τον Davide Benetello Ιταλό πρόεδρο της ομοσπονδίας του Καράτε και μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Καράτε και επίσης μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, τον  Giiseppe Zaccaro υπεύθυνος διαιτησίας πρωταθλήματος. και τον Zitouni Metyout  τεχνικό σύμβουλο. Παρούσα ήταν και η βουλευτίνα Λεμεσού ΦΩΤΕΙΝΉ ΤΣΙΡΙΔΟΥ, ο Οδυσσέας Πατσαλιδης εκπρόσωπος ΚΟΕ.

Ο Κ. Βασιλείου τόνισε την μεγάλη χαρά της ομοσπονδίας για την παρουσία αθλητών στους 28ος Μεσογειακούς Αγώνες Καράτε και συγκεκριμένα την Ιταλίδα  Mrs.Vivian Bottaro την Αιγύπτια Mrs.Feryal Abdelazi και τον Γάλλο Mr.Steven Dacosta που διαπρέψαν στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο και τους ευχαρίστησε τιμώντας τους στο τέλος της διάσκεψης.

Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς της διοργάνωσης όπως το αναπληρωτή υφυπουργό τουρισμού , τον ΚΟΑ, την ΚΟΕ την RoboMarkets και ιδιαίτερα τον υπουργό εσωτερικών Νικό Χριστοδουλίδη που βοήθησε την ομοσπονδία με διάφορους τρόπους κάνοντας εφικτό την πραγματοποίηση των αγώνων.

Ρεκόρ συμμετοχών στο 28o Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε
Ο Πρόεδρο της  MKFU Bechir Cherif PJA 9407

Ο Πρόεδρο της  MKFU Bechir Cherif ανάφερε οτι αριθμός της συμμετοχή των αθλητών είναι μεγάλος αφού αγγίζει τους 450 και  ποιότητα τους είναι τεράστια και αναμένει να παρακολούθηση εξαιρετικούς αγώνες και ευχαριστεί τις αρχές που διευκόλυναν τις διαδικασίες εισόδου στη χωρά. Σημείωσε ότι έχει έρθει στην Κύπρο ξανά το 2005 κατά την διάρκεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Καράτε και έχει μείνει έκπληκτος από τον βαθμό που άλλαξε και εξελίχθηκε η πόλη της Λεμεσού σε μια σύγχρονη μοντέρνα Ευρωπαϊκή πόλη.

Ρεκόρ συμμετοχών στο 28o Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε
βουλευτίνα Λεμεσού Φωτεινή Τσιρίδου PJA 9442

Η βουλευτίνα Λεμεσού Φωτεινή Τσιρίδου τόνισε ότι είναι εξαιρετικές οι προσπάθειες που καταβάλλονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε και τους συνεχάρη και διευκρίνισε ότι είναι υποχρέωση όλων να στηρίξουν τις προσπάθειες των αθλητών με την ανάδειξη αυθεντικών κοινωνικών μοντέλων στη νέα γενιά. Το κράτος και το κοινοβούλιο παραμένει στο πλευρό της Ομοσπονδία του Καράτε και  αρωγός και υποστηρικτής τέτοιου είδους επιτυχημένων κοινωνικών δράσεων.

Ρεκόρ συμμετοχών στο 28o Μεσογειακό Πρωτάθλημα Καράτε
ΚΟΕ Οδυσσέας Παρτσαλίδης PJA 9446

Ο εκπρόσωπος της Κυπριακής ολυμπιακής επιτροπή ΚΟΕ Οδυσσέας Παρτσαλίδης στην ομιλία του έστειλε το μήνυμα του προέδρου της ΚΟΕ του Γιώργου Χρυσόστομου  που απηύθυνε τα συγχαρητήρια του  στην ομοσπονδία του Καράτε για την πρωτοβουλία να φιλοξενήσουν στην Κύπρο μια τόσο μεγάλη διοργάνωση αλλά και για την συνεχιζόμενη διάδοση του αθλήματος του Καράτε και των αξίων του ολυμπισμού.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν εκπρόσωποί από όλες οι χώρες που λαμβάνουν μέρος, ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η μεγάλη προσπάθεια της Κύπρου για την διοργάνωση του 28ο Μεσογειακου πρωταθλήματος Καράτε.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube