Untitled 1
Untitled 1

Για 12η συνεχή χρονιά η Κυπριακή Ομοσπονδία θαλασσίου Σκι οργανώνει τους ετήσιους διεθνείς αγώνες 3 γύροι ΣΛΑΛΟΜ και 2 γύροι ΦΙΓΟΥΡΕΣ στο φράγμα Πολεμιδιών στη Λεμεσσό στις 10 & 11 Οκτωβρίου 2015.

 

Διοργανώνονται μεταξύ 10 και 11 Οκτωβρίου στο φράγμα Πολεμιδιών στην Λεμεσό οι RCB BANK 12οι Διεθνείς Αγώνες Θαλασσίου Σκι, 3 γύροι σλάλομ ανδρών γυναικών, εφήβων, νεανίδων καθώς επίσης 2 γύροι φιγούρες κάτω των 14 και 17 ετών.  Φέτος για δωδέκατη συνεχή χρονιά, η Κύπρος φιλοξενεί διεθνείς αγώνες αυτής της εμβέλειας, λόγω φυσικά και του κατάλληλου στίβου ο οποίος έχει δημιουργηθεί στο φράγμα Πολεμιδιών. Από αυτούς τους αγώνες δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι Ελλαδίτες Πρωταθλητές οι οποίοι μας τιμούν κάθε χρόνο με τις συμμετοχές τους. Συμμετοχές αναμένονται επίσης από τον Λίβανο αλλά και από άλλες Ευρωπαϊκές Χώρες. Στους συναρπαστικούς αυτούς αγώνες δίνουν έντονα το παρόν τους και με αξιώσεις οι Κύπριοι πρωταθλητές στο σλάλομ, Γιάννης Κόκκινος, Κυριάκος Χατζήκυριακος, Αντρέας Γεωργίου, Ανδρέας Γαλίδης, Στέλιος Κωνσταντίνου. Σκληρές αναμένονται επίσης οι αναμετρήσεις μεταξύ των νεαρών ταλέντων στις κατηγορίες κάτω των 17 και 14 ετών.  Οι πρωταθλητές μας δηλώνουν πανέτοιμοι να βρεθούν αντιμέτωποι με τα μεγάλα ονόματα του χώρου, όπου και προσδοκούν σε ψηλές επιδόσεις.  «Αυτοί οι αγώνες –δηλώνουν οι διεθνείς μας – θα είναι για εμάς ένα είδος τεστ των δυνατοτήτων μας για όλη την σκληρή δουλειά που είχαμε κατά την διάρκεια του έτους».

 

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια των δύο ημερών όπου θα πραγματοποιούνται οι αγώνες θα επικρατεί έντονος ανταγωνισμός. Ο λόγος είναι διότι οι σκιέρ καλούνται να προσπαθήσουν τρεις φορές στο αγώνισμα του σλάλομ, όπου από αυτές τις τρεις προσπάθειες θα μετρήσει η καλύτερη επίδοση.  Το γεγονός ακόμη ότι στο φράγμα Πολεμιδιών έχουν στηθεί οικολογικές κερκίδες για τους θεατές (δωρεάν είσοδος και παρκινγκ), με ειδικό εκφωνητή όπου θα ενημερώνει τους θεατές τα σχετικά με το σλάλομ/φιγούρες, θα κάνει το όλο θέαμα ακόμη συναρπαστικότερο. Περαιτέρω αυτή την γιορτή του αθλητισμού θα μαγνητοσκοπείται από το κανάλι Cysports και θα μεταδίδεται ζωντανά σε ειδική τηλεόραση στην καφετέρια του χώρου. Η ατμόσφαιρα αυτή θα είναι ακόμη πιο γιορταστική και απολαυστική με δυνατή σύγχρονη μουσική.

 

Τέλος η Κυπριακή Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν την όλη προσπάθεια της, όπως τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού Κύπρου (ΚΟΑ) ο όποιος στέκεται αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε προσπάθεια της. Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης είναι η RCB BANK η οποία για ακόμη μία χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους αγώνες αυτούς. Χορηγοί της εκδήλωσης αυτής είναι επίσης η Τράπεζα Κύπρου και τα καταστήματα παιδικών ρούχων «Lapin House». Περαιτέρω την όλη εκδήλωση θα μαγνητοσκοπεί το αθλητικό κανάλι Cyprus Sports Channel. Είμαστε σίγουροι ότι όσοι θα παρευρίσκονται στους αγώνες θα απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα το οποίο συνδυάζει τις εμπειρίες ενός εντυπωσιακού αθλήματος όπως το Θαλάσσιο Σκι, με άνετη πρόσβαση και διασκεδαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Το φράγμα Πολεμιδιών βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο στο δρόμο προς το Τρόοδος από το κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών. Να είστε εκεί μην χάσετε τέτοια δράση και θέαμα!

 

Οι διεθνείς κριτές του αγώνα θα είναι: Δήμος ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (Αρχηγός Κριτών – Ελλάδα), Λάκης ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ( Διεθνής Κριτής – Κύπρος), Σταύρος ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ (Διεθνής Κριτής – Ελλάδα), Βασίλης ΜΠΑΛΑΗΣ ( Διεθνής Κριτής – Ελλάδα), Γιώργος ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (Επιμετρητής Στίβου – Ελλάδα), Τέλης ΜΠΑΛΑΗΣ (Οδηγός-Ελλάδα), Πέτρος Μάντης (Εθνικός Κριτής – Κύπρος) και Πέτρος ΑΘΗΝΑΚΗΣ (Εθνικός Επιμετρητής).

 

Μία εντυπωσιακή φωτογραφία αθλητή στο αγώνισμα του σλάλομ από παλαιότερο αγώνα στο φράγμα Πολεμιδιών

Ημερομηνία Έκδοσης Δελτίο Τύπου: Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2015

 

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 99462892 Λάκη Αναστασίου ( Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΘΑΣκι ή στο  99622244 κ. Αντρέα Κόκκινος (Πρόεδρο Κυπριακής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι)


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube