“Πως να γίνετε αποτελεσματικοί γονείς σε μια σύγχρονη κοινωνία.”  από τον Αλέξη Αντωνίου
Sholi Goneon New with shadow 1024x438
από τον Αλέξη Αντωνίου
Ψυχολόγο, Συστημικό Ψυχοθεραπευτή
 
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, 19:00
Synergy Conference Center
 
Σε μια σύγχρονη και γρήγορη κοινωνία τα παιδιά και οι γονείς έχουν δικαίωμα να ικανοποιούν τις ανάγκες τους. Οι σχέσεις μεταξύ γονέων και παιδιών αποκτούν προβλήματα όταν οι ανάγκες και των δύο έρχονται σε σύγκρουση. 
 
Υπάρχουν γονείς που απαιτούν υπακοή και σεβασμό από τα παιδιά τους για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. 
Αυτό όμως γίνεται σε βάρος των αναγκών των παιδιών τους. 
 
Υπάρχει και άλλη μια κατηγορία γονέων που αφήνουν τα παιδιά τους να κάνουν το δικό τους για να τα απαλλάξουν από κάθε εκνευρισμό και πόνο. 
Στη συνέχεια όμως υποφέρουν οι ίδιοι. 
 
Και με αυτούς τους δύο τρόπους η μια από τις δύο πλευρές αδικείται
 
Σε αυτή τη διάλεξη, ο Αλέξης Αντωνίου, ψυχολόγος και συστημικός ψυχοθεραπευτής θα αναπτύξει τους τρόπους με τους οποίους οι γονείς μπορεί να γίνουν αποτελεσματικοί σε μια σύγχρονη κοινωνία διασφαλίζοντας τις ανάγκες τους αλλά και τη σχέση τους με τα παιδιά τους. 
Αλέξης Αντωνίου
Ψυχολόγος
Συστημικός Ψυχοθεραπευτής
 
Ο Αλέξης Αντωνίου είναι αδειούχος ψυχολόγος και συστημικός ψυχοθεραπευτής με έδρα τη Λεμεσό. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας, μεταπτυχιακού στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχολογία και Διπλωμάτων στη Συμβουλευτική Εξαρτήσεων και Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει τετραετή επαγγελματική εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και κατέχει το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχοθεραπείας. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στην Ψυχολογία.
Ως Ψυχολόγος έχει εργαστεί σε αρκετά πλαίσια ψυχικής υγείας όπως το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), στους Γιατρους του Κόσμου στην Ελλάδα και στο Κέντρο Συμβουλευτικής της Αμερικανικής Ακαδημίας. Σήμερα είναι επιστημονικός συντονιστής των ψυχολογικών υπηρεσιών στο Κέντρο Οικογενειακής Καθοδήγησης της Ιεράς Μητρόπολης  Λεμεσού όπου προσφέρει συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία αλλά και εποπτεία σε φοιτητές ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας. Διατηρεί επίσης το ιδιωτικό του γραφείο προσφέροντας συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες και σεμινάρια. 
Πώς θα δηλώσω συμμετοχή;
Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στο τηλέφωνο 25733000 (Γιώτα) ή απαντήστε σε αυτό το e-mail.
 
Άλλες χρήσιμες πληροφορίες:
– Η είσοδος είναι ελεύθερη.
– Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
– Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
– Δίνεται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.
 
Πώς θα πάω στο Synergy Foundation;
To Synergy Foundation βρίσκεται στην οδό Λυκάβου 7 στη Λεμεσό (ανεβαίνοντας από τη Λεωφόρο Μακαρίου, πάροδος Αγίας Φυλάξεως πριν το Wilton αριστερά). Δείτε τον χάρτη εδώ:

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube