Ψυχική Υγεία: Είσαι έτοιμος να μιλήσεις; (video)
Mental Health

Σε κάθε αρχή της εκάστοτε ποδοσφαιρικής σεζόν ο ΠΑ.Σ.Π. αφιερώνει την ετήσια συνδικαλιστική ενημέρωση που κάνει στους ποδοσφαιριστές των ομάδων σε κάποιο θέμα, όπως ήταν στα προηγούμενα έτη η προστασία από τη διάσειση, τα χειραγωγημένα παιχνίδια και η ισότητα των φύλων.

 
Η φετινή σεζόν είναι αφιερωμένη στη Ψυχική Υγεία. Η FIFPRO έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες ειδική σχετική εκστρατεία και ο ΠΑ.Σ.Π με τη σειρά του έχει ετοιμάσει ένα σχετικό εγχειρίδιο το οποίο παραδίδει στους ποδοσφαιριστές παράλληλα με το σχετικό βίντεο που παρακολουθούν στις συναντήσεις που έχουν ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο και συνεχίζονται (δια ζώσης και διαδικτυακά) με ομάδες ανδρών, γυναικών και U19 όλων των κατηγοριών.
 
Έρευνες έχουν δείξει ότι περίπου το 20% των ανθρώπων αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας και το ποσοστό αυτό ανεβαίνει μέχρι 35% ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Μετά τις τελευταίες δύσκολες συνθήκες στη κοινωνία μας αλλά και θλιβερά γεγονότα που έχουν συμβεί, καλούμε όλους τους συνανθρώπους μας να παρακολουθήσουν το πιο κάτω βίντεο και να βρουν το θάρρος να μιλήσουν ή να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση.
 

Παράλληλα εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί από τον ΠΑ.Σ.Π. ακόμη μια σχετική ενέργεια για την ενημέρωση και την αντιμετώπιση προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports