Πρότυπο ασφάλειας το νέο Bmw Σειρά 3
BMW 3 Series 1

Τα πέντε αστέρια που πήρε το νέο BMW Σειράς 3 από τον ανεξάρτητο οργανισμό ασφάλειας Euro NCAP αποδεικνύουν περίτρανα την αποτελεσματικότητα της ολοκληρωμένης φιλοσοφίας ασφάλειας ενός BMW. Το νέο BMW Σειράς 3 θέτει νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς, σχεδιασμού και προηγμένης τεχνολογίας στους τομείς ελέγχου/λειτουργίας, υποστήριξης οδηγού και συνδεσιμότητας. Τα αποτελέσματα των δοκιμών του Euro NCAP το τοποθετούν και στην κορυφή της κατηγορίας του και στον τομέα της ασφάλειας.

Η νέα Σειρά 3 απέσπασε εντυπωσιακούς αριθμούς σε όλες τις κατηγορίες ενώ το  αποτέλεσμα στην προστασία ενηλίκων επιβατών ήταν το ψηλότερο που έχει πετύχει ποτέ ένα οικογενειακό αυτοκίνητο ενώ κατέγραψε επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα στην προστασία παιδιών και πεζών.

Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των crash tests από τους υπεύθυνους δοκιμών αποκάλυψε ότι το νέο BMW Σειρά 3 προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα προστασίας για τους ενήλικες επιβάτες, με σχεδόν τέλειο σκορ 97%. Τα επίπεδα προστασίας παιδιών εντυπωσίασαν επίσης την ομάδα δοκιμών. Οι βάσεις στήριξης παιδικών καθισμάτων ISOFIX δέχτηκαν εξαιρετικά μέτρια φορτία τόσο σε εμπρόσθιες όσο και σε πλευρικές συγκρούσεις με αποτέλεσμα το μοντέλο να συγκεντρώσει 23,8 μονάδες με άριστα το 24 σε αυτό το κριτήριο. Επίσης διαθέτει ενεργό καπό το οποίο  μετακινείται προς τα πάνω, δημιουργώντας μία ζώνη παραμόρφωσης που εμποδίζει την άμεση πρόσκρουση με τα άκαμπτα εξαρτήματα του χώρου του κινητήρα.

Ο μεγάλος αριθμός στάνταρ χαρακτηριστικών ενεργητικής ασφάλειας του νέου BMW Σειράς 3 συνετέλεσε στην πεντάστερη βαθμολογία της. Τα συστήματα προειδοποίησης σύγκρουσης και πεζών με λειτουργία πέδησης απέτρεψαν με ασφάλεια συγκρούσεις σε όλα τα σενάρια δοκιμών, ανεβάζοντας ψηλά τη  βαθμολογία.

Ο Όμιλος Πηλακούτα πρωταγωνιστεί στην κυπριακή αγορά αυτοκινήτου, προσφέροντας συναρπαστικές επιλογές από κορυφαία brands στην κατηγορία τους: BMW, MINI, JAGUAR, LAND ROVER, NISSAN, RENAULT, DACIA, MITSUBISHI. O Όμιλος Πηλακούτα, μέσα από την ιστορική του πορεία και τη δυναμική του ανάπτυξη, έχει δημιουργήσει δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube