Πρωτόκολλο Συνεργασίας  Ολυμπιακών Επιτροπών Κύπρου-Λιβάνου

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΚΟΕ) και η αντίστοιχη του Λιβάνου, υπέγραψαν Πρωτόκολλο Συνεργασίας τετραετούς διάρκειας, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο. Το πρωτόκολλο υπέγραψαν εκ μέρους της ΚΟΕ ο Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Γεωργίου και εκ μέρους της Ολυμπιακής Επιτροπής του Λιβάνου ο Αντιπρόεδρος Jacques Tamer.

Το πρωτόκολλο καλύπτει ανταλλαγές επισκέψεων αθλητικών αποστολών, και ειδικών σε θέματα αθλητισμού και ολυμπιακής εκπαίδευσης, ενθάρρυνσης αθλητών να συμμετάσχουν σε αθλητικές διοργανώσεις που θα διεξάγονται στις δύο χώρες, ανταλλαγή πληροφοριών για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, αμφίπλευρων προσκλήσεων σε συνέδρια, διαλέξεις και σεμινάρια στις δύο χώρες, και συντονισμό των δράσεων στο χώρο του Ολυμπιακού Κινήματος.

Αναφερόμενος στην υπογραφή του πρωτοκόλλου, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Ανδρέας Γεωργίου απευθυνόμενος στον κ. Tamer σημείωσε: «Είναι με μεγάλη χαρά που υπογράφω αυτό το πρωτόκολλο συμφωνίας της ΚΟΕ στον αθλητικό τομέα που θα συμβάλει ακόμη περισσότερο στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυό λαών και θα προωθήσει ακόμη περισσότερο το Ολυμπιακό Πνεύμα και Αρχές»

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube