Πρώτοι ορισμοί για τον διεθνή διαιτητή Δημήτρη Κουκούνη

Αναχωρεί αύριο για το Κοσσυφοπέδιο ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Κουκούνης ο οποίος θα διαιτητεύσει στους αγώνες του ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 γυναικών  που θα διεξαχθούν στην πόλη Πρίστινα το διάστημα 8-10 Απριλίου 2022. Στον όμιλο αυτό συμμετέχουν εκτός από την διοργανώτρια, η Τουρκία, η Εσθονία και η Ουγγαρία. Συγκεκριμένα θα διαιτητεύσει στους 3 από τους 6 αγώνες του ομίλου.
Μαζί του θα είναι και οι διεθνείς διαιτητές Mίρσα Μπάσιτς (Βοσνία), Iωάννης Ιωαννίδης (Ελλάδα) και ο Χάρρυ Σαλαμπασιάν (Βουλγαρία).
Υπεύθυνος διαιτησίας της CEV  θα είναι ο Πιέτρ Γκουστάβ Ντούντεκ από την Πολωνία. CEV Supervisor ο Βαλεντίν Πομάκοφ (Βουλγαρία).

Πριν από 4 μήνες ο Δημήτρης Κουκούνης παρακολούθησε με επιτυχία την Σχολή Διαιτησίας Πετοσφαίρισης (μαζί με άλλους 25 συναδέλφους του από διάφορες χώρες της Ευρώπης το διάστημα 12 – 20 Δεκεμβρίου 2022 στην Ιταλία (βλ. πιο κάτω σύνδεσμο):
https://inside.cev.eu/articles/cev/eircc-successfully-held-in-caorle-with-participation-of-young-highly-motivated-referees/

Κατά την διάρκεια της σχολής οι συμμετέχοντες αξιολογήθηκαν γραπτώς, προφορικώς και πρακτική εξάσκηση σε τουρνουά πετοσφαίρισης που διοργάνωσε για το σκοπό αυτό η Ιταλική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο διεθνής μας διαιτητής αρίστευσε στη σχολή αποκτώντας το σχετικό δίπλωμα διαιτησίας. Απέσπασε κολακευτικά λόγια από τους τρείς διδάξαντες της σχολής Ζόριτσα Μπιέλιτς (Course Director), Γιάρμο Σάλονεν και Σάντυ Στήλ (Course Instructors).

Λεζ: Ο διεθνής διαιτητής Δημήτρης Κουκούνης αμέσως μετά την παραλαβή του διπλώματος της Σχολής Διαιτησίας. Αριστερά του είναι ο Γιάρμο Σάλονεν, δεξιά του ο εκπρόσωπος της Ιταλικής Ομοσπονδίας και πιο δεξιά η Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησίας της CEV Ζόριτσα Μπιέλιτς.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube