Πρωτοφανές ξέσπασμα Γιαννουλάκη: «Η κοροϊδία συνεχίζεται- Φτωχός συγγενής ο Στίβος- Ακούει κανείς;»
Antonis Gιannoullakis Track and Field image by Paris J Andreou ActionInSports
Οργισμένη ανάρτηση του προπονητή των πρωταθλητών μας Αντώνη Γιαννουλάκη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Tα «πυρά» του ανθρώπου που προπονεί μεταξύ άλλων την Ελένη Αρτυματά, την Ραμόνα Παπαιωαννου, την Σκεύη Ανδρέου, τον Παϊσιο Δημητριάδη, τον Κωνσταντίνος Τζιακουρής  και τον Ισπανό Ορλάντο Ορτέγκα στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση και εκθέτει μέσα από τα γραφόμενα του τόσο το ΓΣΠ όσο και τον ΚΟΑ.
Σύμφωνα με τον κύριο Γιανουλάκη «το υποτιθέμενο εθνικό στάδιο στίβου εδώ και πέντε χρόνια είναι χωρίς ελαστικό τάπητα και η κοροϊδία να συνεχίζεται» ενώ προσθέτει πως οι αθλητές μας προπονούνται κάτω από άθλιες συνθήκες ενώ έχουν να αντιμετωπίσουν αθλητές από χώρες που σέβονται τον κλασικό αθλητισμό. Αιχμηρή και η κατάληξη της ανάρτησης του αφού σχολιάζει: «Ακούει κανείς παράγοντας ή όλοι θα εμφανιστείτε στο αεροδρόμιο πάλι για φωτογραφίες, όπως πάντα»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Ο στίβος ο βασιλιάς των Ολυμπιακών Αγώνων το άθλημα που εδώ και χρόνια φέρνει επιτυχίες στον κυπριακό αθλητισμό κατάντησε να είναι ο φτωχός συγγενής χωρίς ένα στάδιο να μπορεί να κάνει αξιοπρεπή προπόνηση. Όπως αρμόζει σε αθλητές και αθλήτριες που έχουν ταξιδέψει την κυπριακή σημαία σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου κάνοντας γνωστό το μικρό μας νησί … Το υποτιθέμενο εθνικό στάδιο στίβου εδώ και πέντε χρόνια είναι χωρίς ελαστικό τάπητα και η κοροϊδία να συνεχίζεται. Δεν υπάρχει ένα στάδιο που να ανήκει στον ΚΟΑ και στην ΚΟΕΑΣ και να μπορεί να φιλοξενήσει τους δρομείς. Οι σπρίντερ παρά τις επιτυχίες στους τελικούς και τα μετάλλια που έχουν φέρει είναι ξένοι στην ίδια τους τη χώρα και κανείς δεν λογαριάζει τη δουλειά μας. Τα μόνα στάδια που υπάρχουν είναι της σχολικής εφορίας που με παρακάλια και χίλια προβλήματα μπορούμε να κάνουμε προπόνηση, κάτω από άθλιες συνθήκες για αθλητές που δουλεύουν για να μπορούν να αντιμετωπίσουν αθλητές από χώρες που σέβονται τον κλασικό αθλητισμό. Στη Λάρνακα Λευκωσία και Πάφο ακούνε εδώ και χρόνια ότι θα τους φτιάξουν ένα στάδιο που να μη σπάνε τα πόδια τους τα παιδιά. Ακούει κανείς παράγοντας ή όλοι θα εμφανιστείτε στο αεροδρόμιο πάλι για φωτογραφίες, όπως πάντα. 
 
Πολύ σοβαρά τα όσα καταλογίζει ο Κρητικός διεθνής προπονητής  κ. Αντώνης Γιαννουλάκης, και ξεκαθαρίζουμε ότι η πόρτα της ιστοσελίδας παραμένει ανοικτή στους άμεσα εμπλεκόμενους να απαντήσουν.
 

Δείτε την αυτούσια του δήλωσή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube