Πρώτη μεγάλη διοργάνωση στο εξωτερικό για τους τοξοβόλους μας- «Νιώθουμε έτοιμοι και είμαστε περήφανοι»

Για το Κατέζ της Σλοβενίας αναχώρησε την Παρασκευή 14/5 η αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας τοξοβολίας για να λάβει μέρος στο European Youth Cup που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 17-22 Μαΐου.

Την αποστολή απαρτίζουν ο προπονητής Γιώργος Γεωργίου καθώς και οι αθλητές/ριες Λεωνίδας Λεωνίδα, Άγγελος Κωνσταντίνου, Έλενα Πέτρου και Αναστασία Αηλιώτη. Την ομάδα συνοδεύει ο Γενικος Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νίκος Νικολάου, ο οποίος μίλησε και στην κάμερα της Action In Sports στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου πρόκειται για τους πρώτους αγώνες που διοργανώνονται για φέτος μετά την πανδημία στους οποίους θα λάβουν μέρες πολλές χώρες από την Ευρώπη και είναι με μεγάλη χαρά που η Κυπριακή αποστολή καταφέρνει να λάβει ξανά μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση μετά από όλα τα περιοριστικά μέτρα.

«Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι, ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάποια καλά αποτέλεσμα και γιατί όχι και μια διάκριση» δήλωσε ο Γεν. Γραμματέας της ΚΟΤΟΞ.

Αναφορικά με τον στόχο για ένα ολυμπιακό «εισιτήριο» ο Νίκος Νικολάου ανέφερε πως η προσπάθεια είναι δύσκολη, καθώς έχουν απομείνει λίγες θέσεις για το Τόκιο, ωστόσο οι Κύπριοι αθλητές προπονούνται εντατικά και θα προσπαθήσουν στους επόμενους αγώνες στην Αττάλεια της Τουρκίας να πετύχουν το μεγάλο αυτό στόχο.

Από την πλευρά του ο νεαρός αθλητής Λεωνίδας Λεωνίδα ανέφερε πως η Ομοσπονδία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την προετοιμασία, καθώς κατάφερναν να προπονηθούν και εν μέσω lockdown.

«Νιώθουμε έτοιμοι και είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδα.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις:


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube