Πρωταθλήτρια στην κατηγορία νέων στο χάντμπολ αναδείκτηκε η ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου η οποία στον τελικό των αγώνων κατάταξης νίκησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 29-24.
Οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσαν πολλές δυνάμεις για τη νίκη και πρόσφεραν σπουδαίο θέαμα. Το παιγνίδι βασικά κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο όπου ο τερματοφύλακας της ΣΠΕΣ Μιχάλης ΚαΊλης έκανε σπουδαίες αποκρούσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του, με αιφνιδιασμούς, να κάνουν τη διαφορά και να φτάσοπυν στη νίκη που τους έστεψε πρωταθλητές.
Στο ημίχρονο το Ευρωπαϊκό είχε προηγηθεί με 14-12.
Την 3η θέση στην τελική κατάταξη κατέκτησε το ΘΟΪ Αυγόρου, που νίκησε τον Προοδευτικό Πάφου με 24-23. Στο ημίχρονο ο Προοδευτικός είχε προηγηθεί με 15-14.
Πρωταθλητής Παίδων ο Προοδευτικός
Τον τίτλο της πρωταθλήτριας στο πρωτάθλημα Παίδων στο χάντμπολ πανηγύρισε η ομάδα του Προοδευτικού Πάφου που στον τελικό, μετά από μια αμφίροπη αναμέτρηση, νίκησε την ΑΣΣ ΣΠΕΣ Στροβόλου με 33-31.
Τα ημίχρονα: 12-11, 9-8, 12-12.
Την 3η θέση στην τελική βαθμολογία κατέκτησε το ΘΟΪ Αυγόρου που στον αγώνα κατάταξης νίκησε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 22-20.
Τα ημίχρονα: 6-7, 7-5, 9-8.