ONISILLOS LAKATAMIAS
ONISILLOS LAKATAMIAS

Ο Ονήσιλος Λακατάμιας και το Canderel ΑΠΟΕΛ κατέκτησαν το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα 2016/2017  στην  Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

Η ομάδα του Ονήσιλου Λακατάμιας (φωτογραφία 2) κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παγκορασίδων επικρατώντας στον τελικό του Canderel ΑΠΟΕΛ με 3-1 μετά από δύο νίκες της Φωτεινής Μελετιέ και μια στο διπλό με την Φέβρη Παρτασίδου. Για το ΑΠΟΕΛ κέρδισε η Ντιάνα Πένγκ.

Στον αγώνα για την 3η – 4η θέση νικήτρια η ομάδα του Α.Σ. Πολεμίδια  με      3-0 επί του Ευαγόρα Λακατάμιας. Τις νίκες οι Αναστασία Σάββα και Μαριλένα Ηροδότου.

Τα πρωταθλήματα διεξήχθησαν στην αίθουσα της Ομοσπονδίας στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης στις 13, 17 και 20 Μαρτίου 2017.  Οι μικροί σε ηλικία αθλητές πραγματοποίησαν ωραίες εμφανίσεις και άφησαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της Κυπριακής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

ONISILLOS LAKATAMIAS 2016-2017

 

Το Canderel ΑΠΟΕΛ (φωτογραφία 2) αναδείχθηκε πρωταθλητής Παμπαίδων κερδίζοντας στον τελικό τον  Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με 3-1. Δύο νίκες πέτυχε ο Σιαρπέλ Ηλία και μία στο διπλό μαζί με τον Χρίστο Θεοφάνους. Για τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς την νίκη σημείωσε ο Κωνσταντίνος Ζησιμίδης.

Στην αναμέτρηση για την 3η-4η θέση νικητής το Κ.Ν.Ακρόπολης με 3-1 επί του ΠΑΟΚ Κυθραίας . Για την ομάδα της Ακρόπολης τις νίκες σημείωσε δύο ο Γιώργος Τσαλαμπούνης και μια στο διπλό μαζί με τον Παναγιώτη Χαραλάμπους. Την νίκη του ΠΑΟΚ σημείωσε ο Γιώργος Νεοκλέους.

CANDEREL Apoel 2016-2017 2

 

 

Η τελική κατάταξη των ομάδων στους Παμπαίδες  έχει ως ακολούθως:

 

 1. Canderel ΑΠΟΕΛ
 2. Αστέρας Μέσα Γειτονιάς
 3. Κ.Ν. Ακρόπολης
 4. ΠΑΟΚ Κυθραίας
 5. Ονήσιλος Λακατάμιας
 6. Λένας Λεμεσού
 7. Ευαγόρας Λακατάμιας
 8. Άρης Λεμεσού
 9. Δάφνη Τρούλλων
 10. Ε.Ν. Κυθραίας

 

 Η τελική κατάταξη των ομάδων στις Παγκορασίδες  έχει ως ακολούθως:

 

 1. Ονήσιλος Λακατάμιας
 2. Canderel ΑΠΟΕΛ
 3. Α.Σ.Πολεμίδια
 4. Ευαγόρας Λακατάμιας