1st Motocross RACE LIMNI
1st Motocross RACE LIMNI

Το πρωτάθλημα μοτοκρός της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας για την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αρχίζει από την Αμμόχωστο.

Η πρώτη αγωνιστική συνάντηση θα γίνει στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις αγώνων μοτοκρός λίμνης στο Παραλίμνι, στις 24/09/2017. Ο αγώνας αρχίζει στις 10:00 π.μ. και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15:00 μ.μ.

Όλα τα μεγάλα ονόματα του κυπριακού μοτοκρός θα δώσουν το παρόν τους για τη διεκδίκηση των πρώτων βαθμών του πρωταθλήματος που θα τους δώσει τη βάση και τη δύναμη να ακολουθήσουν το πρωτάθλημα μέχρι την κατάκτηση του.

Η οργανωτική επιτροπή και τα μέλη της λέσχης κάνουν ότι είναι δυνατόν οι αθλητές και θεατές να απολαύσουν τον αγώνα και τη μέρα τους. Η λέσχη έχει ολοκληρώσει τη κερκίδα χωρητικότητας 300 θεατών η οποία έχει 100% θέαση του αγωνιστικού χώρου ώστε οι θεατές να απολαύσουν τις μάχες των αναβατών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του αθλητικού κανονισμού των παραρτημάτων του, τον πειθαρχικό κώδικα αγώνων μοτοσικλέτας της Κυπριακής ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας .

Οι κατηγορίες που λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τη προκήρυξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας είναι οι MX1, MX2, MX3, MX3OVER, MX4, MX85, MX65 και MXVET.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube