MASTER3a2
MASTER3a2

Αγαπητές σχολές και αθλητές,

Στις 2 Αύγουστου 2015, η Action in Sports.com διοργανώνει το 2nd Cyprus Throwdown Open 2015 , με τη μαζική συμμετοχή αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό, ένα μοναδικό γεγονός, που θα λαμβάνει χώρα πάνω στα αυθεντικά είδη εκγύμνασης BEACH WOD SEIRES και BEACH WRESTLING  στην παράλια του Μακένζη, και υπό την Αιγίδα του δήμου Λάρνακας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πάλης και της Παγκοσμίας ομοσπονδίας FILA .

Στα BEACH WOD SEIRES θα γίνουν τρία προγράμματα, το Affiliates BEACH WOD SEIRES ,τo Open BEACH WOD SEIRES και το Free test BEACH WOD SEIRES.

Tο Affiliates BEACH WOD SEIRES Απευθύνετε στα επίσημα CrossFit Affiliates Gyms tτα οποία θα ασχοληθούν με ποιο ειδικευόμενο αγωνιστικό πρόγραμμα από επιλεγμένους αθλητές του είδους τους.

Το  Open BEACH WOD SEIRES Απευθύνετε σε όλα τα γυμναστήρια και σχολές τα οποία ασχολούνται με το Cross Training και το πρόγραμμα που θα ακόλουθη θα είναι ελαφρός  διαφοροποιούμενο από το προηγούμενο σε ποιο απλή εκτελεστική δομή τον ασκήσεων.

Το Free test BEACH WOD SEIRES είναι ένα μικρό και εντελώς  σύντομο πρόγραμμα από τα προηγούμενα και απευθύνετε  στο ευρύτερο κοινό που θα παρακολουθεί τους αγώνες και θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και εναλλακτικό σύστημα εκγύμνασης .

Το αγωνιστικό μέρος θα χωρίζετε σε τρις  κατηγορίες Teams ,singles (man & women) και Masters (over 40)

Παράλληλα με τον BEACH WOD SEIRES, διοργανώνονται και αγώνες  BEACH WRESTLING.  Οι αγώνες BEACH WRESTLING  είναι ανοικτοί στη συμμετοχή του ευρύτερου κοινού, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έχει το δικαίωμα να λάβει μέρος, ανεξαρτήτως επιδόσεων και ανεξαρτήτως εάν είναι αθλητής ή όχι.

Η κατηγορίες είναι

– 10 – 13 ετών  κατά την διάρκεια του έτους        Παμπαίδες

– 14 – 16  ετών  κατά την διάρκεια του έτους       Παίδες

– 17 – 20  ετών  κατά την διάρκεια του έτους       Έφηβοι

– 21 ετών  και πλέον  κατά την διάρκεια του έτους           Άνδρες

Σημ: Οι έφηβοι 19 και 20 ετών  κατά τη διάρκεια του έτους μπορούν να παλέψουν στην κατηγορία ανδρών

Το χρονοδιάγραμμα είναι :

BEACH WOD SEIRES

8:00 -9:00 έγραφες

9:00- 13:00 προκριματικά για (Affiliates BEACH WOD SEIRES & Open BEACH WOD SEIRES)

15:00-16:00 Free test BEACH WOD SEIRES

16:00-19:00 τελικοί για (Affiliates BEACH WOD SEIRES & Open BEACH WOD SEIRES)

19:00-20:00 Βραβεύσεις

BEACH WRESTLING

14:00-16:00 Ζύγιση και κληρώσεις

16:00-19:00 Αγώνες

19:00-20:00 Βραβεύσεις

 

Απόφαση της  Action in Sports.com είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών υποστήριξης προς όλους τους συμμετέχοντες, με στόχο να γίνει η διοργάνωση, μία ημέρα γιορτής και μαζικής συμμετοχής όλων των αθλητών, μία ημέρα τιμής για τον αθλητισμό μας και συνάμα το μεγαλύτερο εθνικό, πολιτιστικό, αθλητικό και τουριστικό γεγονός.

Κάθε χρόνο, προσθέτουμε νέα στοιχεία στη διοργάνωση για να την κάνουμε πιο προσιτή και πιο ευχάριστη σ’ όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να λάβουν ενεργό μέρος σ’ αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός μαζικής συμμετοχής.

Σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος με όποιο τρόπο θέλετε, ατομικά, οικογενειακά ή ομαδικά με την παρέα σας, το σχολείο σας, τους συναδέλφους σας, το σύλλογό ή το σωματείο σας, την εταιρεία σας και τους συνεργάτες σας.

Με τη συμμετοχή σας στο 2nd Cyprus Throwdown Open 2015, συμμετέχετε αυτόματα και σε κληρώσεις δώρων. Με την ομαδική εγγραφή σας συμμετέχετε αυτόματα και στην ομαδική βαθμολογία διαφόρων κατηγοριών (καλύτερη ομάδα -σύλλογος). Στην περίπτωση διάκρισης της ομάδας σας, συμμετέχετε στα βραβεία-δώρα που θα προσφέρει ο Reebok Cyprus στην ομάδα σας ως επιβράβευση.

Η κάθε σχόλη με ένα πραγματικά πολύ μικρό αντίτιμο συμμετοχής 100 ευρώ (για την κάλυψη των εξόδων  και της πολύ καλής υποστήριξης που προσφέρουμε στους αθλητές  κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού και τον τερματισμό) έχετε την ευκαιρία προβληθείτε και παράλληλα να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια για την προβολή των αθλημάτων της Κύπρου και της ιστορίας της.

Για κανονισμούς και έγραφες ανατρέξετε στην σελίδα  http://cyprusthrowdownopen.com/

Το κόστος της  έντυπη «αίτηση συμμετοχής» του κάθε αθλητή είναι 10 Ευρώ.

Εάν έχετε ερωτήσεις ή εάν θέλετε διευκρινίσεις για τη διοργάνωση και τον τρόπο συμμετοχής σας, είμαστε στη διάθεσή σας. 97 629704

Σας προτείνουμε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας την εγγραφή σας on line, μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του 2nd Cyprus Throwdown Open 2015: http://cyprusthrowdownopen.com/

 

Εάν δεν διαθέτετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 97 629704, είτε για να παραγγείλετε την έντυπη «αίτηση συμμετοχής» σας ή για να ζητήσετε περαιτέρω πληροφορίες. Βεβαίως, μπορείτε και να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους τον σχολών σας να σας βοηθήσουν να συμπληρώσετε την αίτηση και να εγγραφείτε προσωπικά.

 

Το 2nd Cyprus Throwdown Open 2015 της Κύπρου ανήκει σε όλους μας και πρέπει να είναι ο καλύτερος και μαζικότερος στον κόσμο για να είναι αντάξιος της ιστορίας του και της ιστορίας της χώρας μας.

 

Σας περιμένουμε όλους στις 2 Αύγουστου 2015 στο Μακένζυ μπροστά από το Ammos beach Bar . Να είστε όλοι εκεί.

ACTION IN SPORTS PRODUCTION Οργανωτική Επιτροπή 2nd Cyprus Throwdown Open 2015

POWERD BY ACTION IN SPORTS .COM

[email protected]

97 629704


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube