Προπονητικά κάμπ σε Γύθειο και Αθήνα

Δύο πολύ σημαντικά προπονητικά καμπ διεξάγονται αυτές τις ημέρες.

Το πρώτο αρχίζει σήμερα στο μαγευτικό Γύθειο και ολοκληρώνεται την Κυριακή. Αφορά τις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA4 (πρώην Λέιζερ 4,7).

Το καμπ διοργανώνεται στα πλαίσια του Περιφερειακού πρωταθλήματος Νοτίου Ελλάδας που  έχει προγραμματιστεί για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου στο Γύθειο με διοργανωτή τον Ν.Ο. Λακωνίας.

Αυτά τα καμπ γίνονται λίγες μέρες πριν τους επίσημους αγώνες και εντάσσονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας για το 2022, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος και την ανακάλυψη ταλέντων πάνω στα οποία θα στηριχθεί το αύριο της ελληνικής ιστιοπλοΐας.

Για τα Οπτιμιστ υπεύθυνος προπονητής είναι ο Μάνος Στούμπος και για τα ILCA4 ο Χάρης Γκανιάτσας Τα προπονητικά καμπ αποτελούνται από τέσσερα μέρη που είναι προπόνηση στη θάλασσα, θεωρία με επίδειξη βίντεο, γυμναστική και κανονισμοί ιστιοπλοΐας.

Το δεύτερο καμπ έχει να κάνει με την κατηγορία 470. Πρόκειται για μια συνεργασία της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με τον Διεθνή Προπονητή Νίκο Δρούγκα. Αρχίζει αύριο και τελειώνει την Δευτέρα.

Το καμπ θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» της Ε.Ι.Ο στην Ναυταθλητική Μαρίνα του Δήμου Καλλιθέας και απευθύνεται σε όλους τους αθλητές που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία 470.

Θα επικεντρωθεί σε στρατηγική, τακτική αγώνα και εκκίνηση. Θα προσεγγιστούν τα παραπάνω θέματα με αρκετές λεπτομέρειες και σε βάθος, έτσι ώστε οι ιστιοπλόοι που θα λάβουν μέρος να κατανοήσουν όλες τις πτυχές που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξή τους.

 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΟ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube