Πρόκριση στους «16» του EHF European Cup για την Ανόρθωση

Την πρόκρισή της στους «16» του EHF European Cup πήρε η Ανόρθωση, παρά την ήττα με 26-25 στο Λουξεμβούργο από τους Red Boys Differdange. Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε την κάλυψη της νίκης με 23-20 στην Κύπρο και έφθασε έτσι στην μεγάλη επιτυχία.

Η «Κυρία» κέρδιζε στο πρώτο ημίχρονο με 13-12 και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν έχασε την πρόκριση από τα χέρια της. Με έξι γκολ ο Χρίστος Αργυρού ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μάριου Ευσταθιάδη, ενώ ο Νέαρχος Μιχαηλίδης ακολούθησε με πέντε γκολ.

Η Ανόρθωση ξεκίνησε τον αγώνα παίρνοντας προβάδισμα με τέρματα των Σπίλιακ και Αργυρού, δέχθηκε την ανατροπή στο 7′ και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπήρξε εναλλαγή στο σκορ. Το γκολ του Μιχαηλίδη στο φινάλε έκανε τη διαφορά για το 13-12.

Το συγκρότημα του Μάριου Ευσταθιάδη έλεγξε το σκορ στο δεύτερο μέρος και ήταν μπροστά μέχρι το 56′ όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 25-24. Στο 58′ ήρθε η ισοφάριση από τον Χρ. Αργυρού και στα εναπομείναντα λεπτά το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Λουξεμβούργου ήταν να πάρει τη νίκη με 26-25 με γκολ στο 59′.

Ανόρθωσης (Μ. Ευσταθιάδης): Νούνγκοβιτς (τ), Ξενοφώντος (τ), Κεσίδης 3, Καράν 1, Εβδοκίμοβ, Μιχαηλίδης 5, Ι. Αργυρού 1, Σπίλιακ 1, Ζάγια 3, Χρ. Αργυρού 6, Νικηφόρου, Παπακυπριανού 2, Σίκοσεκ – Πέλκο 3, Βαλντέζ, Κόρι

Social Media Banners Dance 700px

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
732ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΝΕΑ ΜΕΛΗ