Προκήρυξη του πέμπτου αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας
Troodos Fox Hunt and Enduro rides

Ο πέμπτος αγώνας Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας, ( MTB Cup #5 – Troodos Short Track )  θα διεξαχθεί το Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020.

Η Κ.Ο.ΠΟ ανακοινώνει τον ποιο πάνω αγώνα και επισημάνει τα ακολουθά:

Παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις πιο κάτω οδηγίες:

 1. Παρακαλούνται οι αθλητές να έχουν μαζί τους τα νούμερα ΜΤΒ που τους έχουν δοθεί από την Κ.Ο.ΠΟ
 1. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες του αγώνα (αθλητές, υπεύθυνοι ομάδων, συνοδοί κτλ) να ακολουθούν τα μέτρα προστασίαςαπό τονCOVID-19, όπως έχουν προωθηθεί από την Κ.Ο.ΠΟ. Άτομα τα οποία δεν τηρούν τα μέτρα θα δεχθούν ποινές. Στον αγώνα 0-2000 Cycling Challenge, που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 14.06.20, ΚΑΝΕΝΑΣ υπεύθυνος ομάδας / συνοδός δεν τα είχε τηρήσει.
 1. Η φόρμα εγγραφήςδέχεται πληρωμή μέσωPayPal. Εάν τα σωματεία/αθλητές επιθυμούν να πληρώσουν με διαφορετικό τρόπο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό CCFTROODOS ως κουπόνι (COUPON) έτσι ώστε να μην προχωρήσουν σε online πληρωμή μέσω PayPalΗ φόρμα πρέπει να συμπληρωθεί για ΟΛΟΥΣ τους αθλητές ανεξαιρέτως.
 1. Μετά το τέλος τωναπονομών,  θα ακολουθήσει BBQ Party στο Troodos Hotel η ώρα 19:45. Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω της φόρμας κατά την διάρκεια της εγγραφής τους.
 1. Στα πλαίσιατου Troodos Sport Festival 2020, θα διεξαχθούν επίσης και τα ακόλουθα:
 • Σάββατο 20/06: “Fox Hunt” event 
 • Κυριακή 21/06: Guided Mountain Bike rides για όλα τα επίπεδα και ηλικίες: Kids Skills Route, Family Ride, Just Ladies Ride και Explorers’ Ride
 • Κυριακή 21/06: Enduro Rides

Πληροφορίες και πρόγραμμα για όλα τα παραπάνω μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μεσω της φορμας ΕΔΩ.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

 • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
 • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
 • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
 • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube