elite tt race palaichor 2017
elite tt race palaichor 2017

ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ

 

«ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ»

 

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΙΤ σε συνεργασία με το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙΟΥ ΜΟΡΦΟΥ και την

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 10/9/2017 στο ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης.

Τον αγώνα υποστηρίζουν τα καταστήματα BIKEHUB με τα προϊόντα HIGH5, η εταιρεία τροφίμων/fmcg IPH Ltd με τα ARLA PROTEIN DRINKS, η εταιρεία GAP VASSILOPOULOS με τις one stop shop υπηρεσίες και η εταιρεία PETROLINA με ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων πετρελαίου. Συντροφιά με το ραδιοφωνικό κανάλι Κλικ FM και το

MUSIC.NET.CY για on line ψυχαγωγία. Λίγες πληροφορίες για τους χορηγούς: ΤΟ ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ

Το Παλαιχώρι είναι χωριό της Πιτσιλιάς. Σύμφωνα με τον Νέαρχο Κληρίδη, το Παλαιχώρι σχηματίστηκε από ομάδες

που μετακινήθηκαν από τις επαρχίες Λευκωσίας και Μόρφου προς ορεινές περιοχές, αναζητώντας ασφάλεια. Το Παλαιχώρι απέχει μόλις 40 χιλιόμετρα από τη Λευκωσία. Το χωριό προσφέρει την ευκαιρία διαμονής σε πανέμορφα παραδοσιακά σπίτια. Το χωριό είναι κατάμεστο με αμπέλια, οπωροφόρα δέντρα κι άλλα καρποφόρα δέντρα. Παράγει με τον παραδοσιακό τρόπο ζιβανία. Αξίζει να επισκεφθείτε τις παλιές και ενδιαφέρουσες βυζαντινές εκκλησίες, τη γραφική πλατεία του χωριού, το Μουσείο Βυζαντινής Κληρονομιάς, το κρησφύγετο του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου και το Άγαλμα της Κύπριας Μάνας.

Μετά το τέλος του αγώνα προσκαλούμε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους στο χώρο απονομών που θα γίνει στην Πλατεία του Παλαιχωρίου, για να βραβεύσουμε τους νικητές. Επιπρόσθετα, το Κοινοτικό Συμβούλιο Παλαχωρίου Μόρφου και άλλοι αθλητικοί και μη φορείς της κοινότητας θα τιμήσουν τον αθλητή Ανδρέα Μιλτιάδη, ο οποίος κατάγεται από το Παλαιχώρι, για τις πρόσφατες επιτυχίες του όπως την κατάκτηση του χρυσού στους ΑΜΚΕ 2017 (Σαν Μαρίνο). Το Κ.Σ. Παλαιχωρίου θα κεράσει τους παρευρισκόμενους με φρούτα εποχής και γλυκά.

 

HIGH 5 & BikeHub

 

Η High5 είναι εταιρεία αθλητικής διατροφής που διευθύνεται από αθλητές, οι οποίοι γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία πόσο σημαντική είναι η σωστή αθλητική διατροφή. Συνδυάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη των σπορ με χρόνια αγωνιστικής εμπειρίας για τη δημιουργία προϊόντων από φυσικά συστατικά που βοηθούν τους αθλητές να αποδώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να απολαύσουν το άθλημα περισσότερο. Τα High5 διατίθενται σε απίθανες γεύσεις, είναι ήπια για το στομάχι και τα εμπιστεύονται τόσο αρχάριοι αθλητές όσο και επαγγελματίες. Είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της BikeHub http://bikehubcyprus.com/

PETROLINA

Η Petrolina (Holdings) Public Limited ιδρύθηκε το 1959, ως ιδιωτική εταιρεία και εισάχθηκε στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου τον Δεκέμβριο του 2000. Είναι η μεγαλύτερη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών και ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων πετρελαίου. Με ένα δίκτυο 95 πρατήριων λιανικής πώλησης σε εθνικό επίπεδο είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου και βενζίνης στην Κύπρο και παράλληλα προμηθεύει βιομηχανίες, θαλάσσιες και αεροπορικές εταιρίες.

 

 

ARLA PROTEIN, το προϊόν της IPH για διατήρηση και αύξηση της φυσικής μάζας

 

Το ARLA PROTEIN 25γρ είναι ένα θρεπτικό ρόφημα γάλακτος από φυσικά συστατικά με υπέροχη γεύση σοκολάτας, χαμηλό σε λιπαρά και κυκλοφορεί σε 2 τύπους, χαμηλό σε λιπαρά και χαμηλό σε λιπαρά με 50% λιγότερη ζάχαρη. Το ARLA PROTEIN ενισχύει την προσπάθεια των αθλητών για μια ισορροπημένη διατροφή. Το προϊόν εισάγεται και διανέμεται από την IPH Foodstuff Suppliers Ltd και διατίθεται σε όλες τις υπεραγορές, σε περίπτερα και στα καταστήματα  FOODSAVER.

 

G.A.P.  Vassilopoulos Group

Η G.A.P ιδρύθηκε το 1964 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου από το 2001. Σήμερα είναι ένας σύγχρονος Όμιλος, μεταξύ των 25 μεγαλύτερων στην Κύπρο. Ο Όμιλος G.A.P δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών, παρέχοντας μια ποικιλία από σχετικές υπηρεσίες κάτω από μία στέγη ως ένα one-stop shop. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται μέσω ενός δικτύου μεγαλύτερο των 3.000 γραφείων και συνεργατών σε όλη την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Ολλανδία, το Λουξεμβούργο και το Ισραήλ. Απασχολεί ένα εξαιρετικά καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό πέραν των 1.000 ατόμων, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία υλικού και καινοτόμες εφαρμογές λογισμικού και συστημάτων.

Music.net.cy

 

Για 20 χρόνια το Music.net.cy ψυχαγωγεί το κοινό μέσω διαδικτύου με ελληνική και ξένη μουσική, παρουσιάζοντας παράλληλα θέματα που σχετίζονται με τον κινηματογράφο, τα ζώδια, τη showbiz. Επιπλέον, διοργανώνει διάφορους  διαγωνισμούς.

Κλικ FM

 

Ο Κλικ FM, ο πρώτος ραδιοφωνικός σταθμός της Κύπρου, ξεκίνησε τη «μουσική» του καριέρα το 2002. Σήμερα εκπέμπει όλες τις μουσικές επιτυχίες στις συχνότητες 105.5, 89.6 και 98.2 σε όλη την Κύπρο, τις οποίες παρουσιάζουν οι πιο αναγνωρίσιμοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της Κύπρου. Ο Κλικ FM «αγαπάει» τις συναυλίες, τις οποίες και παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς και την επικοινωνία με το κοινό, την οποία αποδεικνύει μέσω των live link!

 

 

 

1.  Εκκίνηση – Τερματισμός

 

Ο αγώνας είναι ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 8.5 χλμ. για όλες τις κατηγορίες. Σημείο εκκίνησης αποτελεί το εστιατόριο ΦΑΝΑΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΛΛΟΥ) στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου και τερματισμό το χωριό ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ.

 

2.       Πρόγραμμα Αγώνα

 

 1. 7: 30 – 11:30 Υπογραφή του φύλλου αγώνος από τους CCF & CFA αθλητές και αθλήτριες, 15 λεπτά πριν την ατομική τους εκκίνηση.
 2. 8:30 ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Ενημέρωση, μεταξύ άλλων, από τον Αλυτάρχη προς τους Υπευθύνους των Ομάδων για τους κανόνες οχημάτων
 3. 9:00 Εκκίνηση Κατηγοριών Παίδων, Πανπαίδων,, Κορασίδων Παγκορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών, Εφήβων, Αντρών
 4. 10:45 Εκκίνηση Κατηγοριών Masters 1, 2 και 3 και Cycling for
 5. 12:30 Απονομές στην πλατεία του χωριού

 

 

3.       Κατηγορίες:

 

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν:

 

 • Όλες οι επίσημες κατηγορίες της Κ.Ο.ΠΟ.
 • Όλοι οι αθλητές με ταυτότητες
 • Όλοι οι αθλητές μη εγγεγραμμένοι στην Κ.Ο.ΠΟ – CYCLING FOR ALL (CFA) ως ακολούθως:
 
  

 

 

4.       Χρονομέτρηση:

 

Η χρονομέτρηση θα γίνει με ατομικά chip. Τυχόν απώλεια του chip χρονομέτρησης, θα χρεώνεται ο αθλητής/τρια που το χρησιμοποίησε.

 

5.       Σειρά εκκίνησης:

 1. Για τη σωστή διοργάνωση του αγώνα και λόγω της ιδιαιτερότητας της διαδρομής, η εκκίνηση θα δίνεται με 1 λεπτό διαφορά μεταξύ των αθλητών.
 2. Η σειρά εκκίνησης θα είναι βάσει των αποτελεσμάτων του τελευταίου αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Πρωταθλήματος.

 

 1. Όσοι αθλητές δεν έχουν αποτέλεσμα στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Χρονομέτρου 2017 θα εκκινήσουν κατόπιν κλήρωσης που θα διεξαχθεί όταν ολοκληρωθούν οι εγγραφές.
 2. Όλοι οι συμμετέχοντες (βάσει της σειράς εκκίνησής τους) θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης 10’ (δέκα λεπτά) πριν τη σειρά εκκίνησής τους, για ζυγιστικό έλεγχο και έλεγχο πατημάτων . Δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο εκκίνησης σε συνόδους, συγγενείς ή άλλους εκτός από τους αθλητές / αθλήτριες.

 

6.       Δήλωση συμμετοχής και Εγγραφές:

 1. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της  info@elitecycling.eu μέχρι την Πέμπτη 7/9/2017 και ώρα 13:00.
 2. Όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση είναι δημοσιευμένες στην ιστοσελίδα elitecycling.eu/eliterace .

3.       Με τη δήλωση εγγραφής ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται δήλωση οχήματος συνοδείας.

 1. Αυτοκίνητα συνοδείας θα επιτραπούν μόνο για τις κατηγορίες CCF: ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΑΣΤΕΡ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΑΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. Όσοι δε δηλώσουν όχημα συνοδείας, δε θα τους επιτραπεί όχημα την ημέρα του αγώνα. Επιτρέπεται ένα αυτοκίνητο συνοδείας ανά αθλητή.
 2. Οχήματα συνοδείας δεν επιτρέπονται στις κατηγορίες
 3. To κόστος συμμετοχής για τον αγώνα καταβάλλεται στη γραμματεία του αγώνα κατά την εγγραφή του αθλητή. Υπεύθυνος για την καταβολή του κόστους συμμετοχής είναι ο κάθε αθλητής ξεχωριστά.

7.       Οι εγγραφές CFA κλείνουν την Πέμπτη 7/9/2017.

 1. Για αθλητές των επίσημων κατηγοριών της Κ.Ο.ΠΟ θα ισχύσει ο κανονισμός όπως στη σελίδα 8 παρ. 3 στην Προκήρυξη Αγώνων 2017.

 

7.       Κόστος  συμμετοχής:

 

 1. Για αθλητές εγγεγραμμένους στην Κ.Ο.ΠΟ, όπως η επίσημη προκήρυξη της Κ.Ο.ΠΟ για το 2017 (σελίδα 8 παρ.5.2).
 2. Για αθλητές μη εγγεγραμμένους στην Κ.Ο.ΠΟ (CFA) €20,00 + €10,00 (η ημερήσια άδεια ποδηλάτη που εκδίδεται από την Κ.Ο.ΠΟ).

 

8.       Ειδικοί κανονισμοί αγώνα

 1. Ο Αγώνας βαθμολογείται στο ΚΥΠΕΛΛΟ της Κ.Ο.ΠΟ..
 2. Την ημέρα του αγώνα θα γίνουν εγγραφές και παραλαβή αριθμού μόνο για την ανοικτή κατηγορία CFA. 15 λεπτά πριν την ατομική εκκίνηση πρέπει να έχει υπογράφει από τον/την αθλητή/τρια το φύλλο αγώνα.
 3. Στην ανοιχτή κατηγορία CFA δε θα επιτρέπεται αυτοκίνητο ή άλλο μέσο συνοδείας.
 4. Δεν επιτρέπεται η χρήση ποδηλάτων χρονομέτρου, αλλά ούτε μπάρες χρονομέτρου (TT BARS).
 5. Αυτοκίνητα συνοδείας θα επιτραπούν μόνο για τις κατηγορίες ΑΝΔΡΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΝΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΜΑΣΤΕΡ ΑΝΔΡΩΝ, ΜΑΣΤΕΡ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

 

9.       Ιατρική Κάλυψη

 

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο.

 

 

10.   Έπαθλα:

 

 • Θα βραβεύονται οι τρεις πρώτοι αθλητές κάθε κατηγορίας.
 • Επιπρόσθετα έπαθλα θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

 • Κατά την απονομή των επάθλων δε θα επιτρέπεται η μεταφορά και η τοποθέτηση ποδηλάτων στον χώρο της βράβευσης.

 

11.   Τροφοδοσία και αυτοκίνητα συνοδείας

 

Ειδικός Κανονισμός για αυτοκίνητα συνοδείας και τεχνική υποστήριξη:

 

 1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ να ακολουθήσει το όποιο ιδιωτικό αυτοκίνητο αθλητή που δεν έχει λάβει δικαίωμα από τον αλυτάρχη του αγώνα.
 2. Σε καμία περίπτωση δε θα επιτρέπεται η τροφοδοσία από το αυτοκίνητο.
 3. Aν υπάρχουν άλλοι ποδηλάτες πίσω από αυτοκίνητο service σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων, το αυτοκίνητο service υποχρεούται να σταματά ΑΡΙΣΤΕΡΑ εκτός δρόμου και πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί χρονομέτρου.
 4. Aυτοκίνητα που κάνουν service και διαπιστωθεί από κριτές του αγώνα ότι δεν ακολουθούν τον πιο πάνω κανόνα, θα θεωρείται παραβίαση του fair play και ο/η αθλητής/τρια θα υπόκειται στις προβλεπόμενες ποινές.

 

12.   Αριθμοί για CCF

 

Θα χρησιμοποιηθούν οι αριθμοί ποδήλατου και φανέλας που δόθηκαν στην αρχή της σαιζόν.

 

13.   Αριθμοί CFA

 

Στον κάθε αθλητή/τρια της κάθε κατηγορίας θα δοθεί αριθμός ποδήλατου και φανέλας.

 

 

14.   Αλυτάρχης Αγώνα: Χριστόφορος Θεοφάνους

 

 1. Κομισάριος Χρονομέτρησης: Σάββας Αναστασίου

 

 1. Χώρος Στάθμευσης και τέντες ομάδων και οχημάτων συνοδείας: στο σημείο εκκίνησης στο εστιατόριο ΦΑΝΑΡΙΑ (ΜΑΡΟΥΛΛΟΥ)

 

 1. Χώρος Στάθμευσης οχημάτων συνοδείας και οικογενειών επισκεπτών: στο δημοτικό σχολείο (δες χάρτη Google). Όλα τα οχήματα συνοδείας, αφού τερματίσει ο/η αθλητής/τρια τους, θα κατευθύνονται και θα σταθμεύουν στο δημοτικό σχολείο (περίπου 500 μέτρα από τον χώρο απονομών – Πλατεία) https://goo.gl/maps/a9679qJt7Nr
 • Για όσους αθλητές ποδηλατίσουν μέχρι τον χώρο απονομών, περίπου 2-3 λεπτά απόσταση από τον τερματισμό, θα υπάρχει προσωρινός χώρος στάθμευσης των ποδήλατων στον χώρο των απονομών στην Πλατεία.

 

 1. Απόσταση και υψομετρικά διαδρομής

 

https://goo.gl/maps/EZzkcngH2hy

 

https://goo.gl/maps/t24Pj2dqwWD2


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

 • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
 • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
 • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
 • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube