ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1

To ACTION IN SPORTS ο διοργανωτής του THE ULTIMATE ACTION SHOW που έγινε στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο της 21 Δεκεμβρίου 2014  προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση.

Ο Παναγιώτης Γεωργιάδης του  CROSSFIT LIMASSOL υπήρξε τεχνικός σύμβουλος στο διαγωνισμό και  λειτουργικό μέρος της διοργάνωσης του THE ULTIMATE ACTION SHOW  με το όνομα FIRST CYPRUS THROWDOWN 2014 .

Λόγο της ανεπαρκείας  και ανικανότητας του  Παναγιώτης Γεωργιάδης να οδήγηση των διαγωνισμό με βάση τον εντολών που του δόθηκαν από των διοργανωτή ACTION IN SPORTS σε ασφαλή πορεία  ώστε η διοργάνωση αυτή να λειτουργήσει με σωστό προγραμματισμό και χρονοδιάγραμμα και ο διαγωνισμός  σε  ίσες και  αντικειμενικές ευκαιρίες μεταξύ των διαγωνιζόμενων, με την δυνατότητα που έχω ως διοργανωτής της ποιο πάνω εκδήλωσης  μετά λοιπή μου ανακοινώνω  ότι θα υπάρξουν κύρωσης απέναντι στον Παναγιώτης Γεωργιάδης και το γυμναστήριο Crossfit Limassol για τα αποτελέσματα των αγώνων . Εξετάζεται το ενδεχόμενο να διαγραφτούν η συμμέτοχες του Crossfit Limassol από την διοργάνωση αύτη .

Με εκτίμηση

ΠΑΡΙΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ THE ULTIMATE ACTION SHOW