ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 11

To ACTION IN SPORTS ο διοργανωτής του THE ULTIMATE ACTION SHOW που έγινε στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο της 21 Δεκεμβρίου 2014  προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση.

Παρατηρήθηκε ότι  η ιστοσελίδα CYPRUS THROWDOWN.COM και ο λογαριασμός στο FACEBOOK https://www.Facebook.com/ Cyprus Throwdown   χρησιμοποίησε την θέση της που του δόθηκε από εμάς σαν όργανο του μάρκετινγκ και  προώθησης  της εκδηλώσεις με την ονομασία  THE ULTIMATE ACTION SHOW ως προ δικό του όφελος του και τον συνεργατών του .

Για αποφυγή οποιονδήποτε παρερμηνεύσεων των γεγονότων  και λανθασμένων στοιχειών που εντοπίστηκαν  ότι έγιναν,  δημιουργήθηκε από εμάς τους επίσημους και μοναδικούς  διοργανωτές  της εκδηλώσεις με την ονομασία  THE ULTIMATE ACTION SHOW  το side  με την ονομασία http://cyprusthrowdownopen.com     και  https://www.facebook.com/pages/Cyprus-Throwdown-OPEN ώστε το εύρη κοινό μας να τύχει την σωστής πληροφόρησης και ενημερώσεις.   Με εκτίμηση ΠΑΡΙΣ ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ACTION IN SPORTS.COM THE ULTIMATE ACTION SHOW.COM