Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου Δρό.Με.Α Racing.
Dromea Racing Running Club Γενική Συνέλευση 2019 1

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή, 21/2/2020 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του σωματείου Δρό.Με.Α Racing. Κατά την διάρκεια της συνέλευσης, το διοικητικό συμβούλιο έκανε τον απολογισμό του έργου του σωματείου για το 2019. Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν στα μέλη τα οικονομικά αποτελέσματα του περασμένου έτους, οι πιο σημαντικές δράσεις του σωματείου, ενώ παράλληλα καθορίστηκαν οι στόχοι για το 2020. Σημαντική ήταν η επισήμανση της συνεχούς αύξησης της προσέλευσης δρομέων όλων των ηλικιών στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του σωματείου, όπως επίσης και του επιτυχούς θεσμού ‘εισαγωγή στο τρέξιμο’, αλλά και της πλούσιας δράσης της Ακαδημίας του σωματείου.

Η Γενική Συνέλευση απετέλεσε και μία ευκαιρία βράβευσης των διακεκριμένων δρομέων του σωματείου, μέσα στα πλαίσια του νέου θεσμού με την επωνυμία ‘Δρόμεα Racing Ambassadors’. Παράλληλα, το σωματείο δεν παρέλειψε να βραβεύσει και εθελοντές που το στηρίζουν σταθερά αλλά δεν ανήκουν στις τάξεις των μελών του, τονίζοντας την ανάγκη για κτίσιμο και διατήρηση των καλών σχέσεων με όλα τα τοπικά δρομικά σωματεία και φορείς.

Επιπρόσθετα, τo Σωματείο ευχαρίστησε τους χορηγούς του για το 2019, με την έμπρακτη υποστήριξη των οποίων μπόρεσε να υλοποιήσει το έργο του: Μέγας Χορηγός 2019 Cablenet, Webarts, Ice Power, Νερό Κύκκος, Acs Courier Cy, Θεοπίστη Nut Butters,. Τονίσθηκε πως οι εταιρείες αυτές έχουν επιδείξει αυξημένο αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ιδιαίτερες ευαισθησίας στην εξάπλωση του κοινωνικού αθλητισμού στον τόπο μας, κάτι που αποτελεί ένα γερό θεμέλιο συνεργασίας και στο μέλλον.

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση ήταν η πρώτη παρουσίαση των νέων στολών του Σωματείου.

Τέλος, η εκδήλωση ήταν και μια ευκαιρία για τα μέλη να εκφράσουν τις απόψεις τους, μιας και το σωματείο λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις εισηγήσεις των μελών που αφορούν την κατεύθυνση της συνεχούς προσφοράς στον κοινωνικό και αγωνιστικό αθλητισμό της χώρας μας.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube