esyaa louis demetriou
esyaa louis demetriou

Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης μεταξύ προπονητών και Ομοσπονδίας.

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην Λευκωσία η ετήσια παγκύπρια συνάντηση προπονητών του Ε.Σ.Υ.Α.Α.

Η συνάντηση έλαβε μέρος στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Λευκωσία, στην παρουσία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση όλων των προπονητών της Καλαθοσφαίρισης για τις δραστηριότητες του προγράμματος για την νέα αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης σε πολύ καλό κλίμα, ανάμεσα στους Κύπριους προπονητές Καλαθοσφαίρισης και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, κ. Λούη Δημητρίου, αλλά και τον Υπεύθυνο του Εθνικού Αναπτυξιακού Προγράμματος, κ. Μάριο Αργυρού.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι προπονητές στην καθημερινότητα τους αλλά και τρόποι που θα μπορούσαν να επιφέρουν επιτυχή αποτελέσματα σε αναπτυξιακό επίπεδο, ώστε στα επόμενα χρόνια οι ομάδες να στελεχωθούν με κύπριους καλαθοσφαιριστές.

“Ο σκοπός της Ομοσπονδίας είναι να επιτύχουμε στις Εθνικές ομάδες. Το κόστος για το αναπτυξιακό πρόγραμμα είναι πολύ μεγάλο, και για να μπορέσουμε να επιτύχουμε θα πρέπει να συμβάλετε και εσείς, οι προπονητές. Όλοι έχετε τις ικανότητες για να το κάνετε. Ξέρω τι θα πει όμως ανάπτυξη του αθλητή, και εκεί θέλω να δουλέψουμε. Θέλω να γίνει σκληρή δουλειά από όλους σας και να αγκαλιάσετε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας για το Εθνικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα”, τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Λούης Δημητρίου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διαμήνυσε επίσης στους προπονητές ότι θα είναι στο πλευρό των ιδίων αλλά και των σωματείων, με κίνητρο να προστατευθεί το άθλημα αλλά και ο κύπριος καλαθοσφαιριστής.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube