Που βρισκόμαστε και προς τα που κατευθυνόμαστε !!!
covid 19 in cyprus

Που οδηγείτε ο κυπριακός αθλητισμός με  όλη αυτή την αναστάτωση  και την κρίση που προκαλείτε από την νέα μάστιγα του 21 αιώνα, της ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνει το κυπριακό αθλητικό κίνημα αλλά και ευρύτερα η κοινωνία η ίδια, έχει σαν αποτέλεσμα σε δεύτερο στάδιο να προκαλείται οικονομικό κτύπημα στα διαφορετικά στρώματα του αθλητισμού. Διερωτάται εύλογα κάποιος αν η κοινωνία είναι έτοιμη να το αντέξει.

Υπάρχει σχέδιο Β !!!.

Υπάρχει σχέδιο Β η’ θα το βρούμε στην πορεία, καθώς θα βλέπουμε αριθμό συμπολιτών μας να προσβάλετε από αυτή την ίωση και σε περιπτώσεις του εξωτερικού ακόμη και θάνατοι.  Υπάρχει πρόγραμμα υιοθέτησης σειράς στρατηγικών για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων από τον κορωνοϊό. Υπάρχουν έστω κάποια προγράμματα στρατηγικών για εφαρμογή. Και ποιες είναι αυτές η στρατηγικές που είναι ικανές να αγγίξουν και τον τελευταίο πολίτη αυτής της κοινωνίας και όχι να περιοριστή στα χοντρά και μόνο,  δηλαδή στου μεγαλοβιομήχανους και αυτούς που η περιουσία τους ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια. Το κράτος με τους αρμοδίους φορείς που βρίσκονται τους είδε κάνεις.

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κοινό να παρακολουθεί την ανεξέλεγκτη διάσταση αυτής της τραγωδίας να ξεδιπλώνετε μπροστά του, και αυτοί αμήχανα καθώς δεν τους δίνονται και αρκετές επιλογές για αντίδραση να εφαρμόσουν, με το χειρότερο από όλα, η λύση του προβλήματος να μην είναι καν ορατή, η έστω να σου πει κάποιος ποτέ θα σταματήσει αυτό.

Ποιος θα λογοδοτήσει, το κράτος ? εμείς η κοινωνία ? ποιος και πως ?


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube