Πολυ καλες εντύπωσεις από το σεμινάριο του Πανικού (Superpetch) Γιουσούφ στο ALL POWERS GYM

DSC0107

Το σεμινάριο του γυμναστηρίου ALL POWERS GYM, όπου φιλοξενούσε στην Κύπρο τον 2 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Πανίκο (Superpetch) Γιουσούφ και μέλη του επιτελείου του όπως ο κύριος Nick Wright, πραγματοποιήθηκε το περασμένο σαββατοκυρίακο με απόλυτη επιτυχία.

 

Ο Βαλεντίνος Νεοφύτου, ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου ALL POWERS GYM Cyprus, σε συνομιλία που είχαμε, μας έχει δηλώσει πως το σεμινάριο απευθυνόταν σε κόσμο άνω τον 16 ετών οι οποίοι είχαν τουλάχιστο μια στοιχειώδη εμπειρία με το άθλημα του Thai Boxing (Muay Thai), αλλά και σε προχωρημένους αθλητές. Μεταξύ άλλων μας έχει αναφέρει πως ο αριθμός των θέσεων ήταν εξαρχής περιορισμένος για 40 μόλις άτομα, οι οποίες και δόθηκαν.

 

Στο σεμινάριο, ο 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έδειξε στους παρεβρισκομένους διάφορα tips και τεχνικές τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την διάρκεια ενός αγώνα, ενώ επίσης ανέβηκε στο ring μαζί τους για sparring. Ιδιαίτερη έμφαση στο σεμινάριο δόθηκε στο clinch, αφού ο Πανίκος είναι ο καλύτερος clinch fighter της Αγγλίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανίκος και ο Βαλεντίνος ξεκίνησαν από το Lumpinee Gym του Κυριάκου Χριστοφή και είναι και οι δύο πρωταθλητές Κύπρου με πολλές συμμετοχές σε αγώνες στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό αντιπροσωπεύοντας την πατρίδα μας. Ο Πανίκος μετανάστευσε στην Αγγλία πρίν από 10 χρόνια όπου και είναι ο ιδιοκτήτης ενός από τα καλύτερα γυμναστήρια Thai Boxing της χώρας, του ALL POWERS GYM. Τα τελευταία δύο χρόνια, ο Πανίκος αναλαμβάνει την προετοιμασία του Βαλεντίνου για αγώνες στο εξωτερικό, ξεκινώντας έτσι μια αδελφική συνεργασία φέρνοντας και στην Κύπρο το όνομα του ALL POWERS GYM όπου εδρεύει στο Τραχώνι της Λεμεσού.

 

Κλείνοντας, ο δύο φορες παγκόσμιος πρωταθλητής, Πανίκος Γιουσούφ αλλά και ο διοργανωτής του σεμιναρίου, Βαλεντίνος Νεοφύτου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τον κόσμο που παρευρέθηκε στο σεμινάριο, στους Μάστερ Κυριάκο Χριστοφή ιδιοκτήτη του Lumpinee Gym, Kru Γιώργο Τσιάκκιρο ιδιοκτήτη του Hard Knock Gym, τον πρωταθλητή Σάββα Μιχαήλ, για την πολύτιμη βοήθεια τους, όπως και τον Kru Alex Elia ιδιοκτήτη του Shogun Gym Cyprus για τα παιδία που παρευρέθησαν από την Λευκωσία αντιπροσωπεύοντας το Shogun Gym Cyprus αλλά και τον Kru Στέλιο Παναγιώτου και τα παιδιά του Fight and Fitness Gym για την υπέροχη φιλοξενία τους στο γυμναστήριο Fight and Fitness Limassol.