Διεθνής διοργάνωση Τοξοβολίας  «5th Aphrodite Mediterranean Cup 2021»-  Εγκαίνια για το Γήπεδο Τοξοβολίας Πύλας

Η Ομοσπονδία Τοξοβολίας είναι μια από τις πλέον δραστήριες με τον πρόεδρο της πολλές φορές να βρίσκεται στο στόχαστρο για τις πολύ τολμηρές ενέργειες του αλλά και για το γεγονός ότι δεν μασα τα λόγια του. Σήμερα η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας ανακοίνωσε την ποινή δύο ετών σε αθλητή τοξοβολίας με τον Ανδρέα Θεοφυλακτου να δηλώνει ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά δείχνοντας ότι μπήκε στον αθλητισμό για να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις και όχι για να γίνει αρεστός παρόλο ότι μέχρι στιγμής έχει κατορθώσει μα εκλεγεί τόσο στην Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή οσο και στην Κυπριακή Εθνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, ενώ τα έργα του στον αθλητισμό είναι πολλά όπως η διοργάνωση Διεθνών Αγώνων με 200 αθλητές και φυσικά τη δημιουργία γηπέδων σε Λευκωσία, Αμμοχωστο, Λάρνακα ενώ είναι κοντά σε δημιουργία γηπέδου τοξοβολίας και στη Λεμεσό. Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας στην επίσημη ιστοσελίδα έχει ως ακολούθως: Διετη αποκλεισμό από επίσημες και ανεπίσημες διοργανώσεις, στον αθλητή ΑΜΕΑ Ηλία Μιχαηλίδη, επέβαλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας. Μετά από εισήγηση του Προέδρου Ανδρέα Θεοφυλακτου και της Πειθαρχικής Επιτροπής προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού εξετασε τη σχετική έκθεση των υπευθύνων κατηγοριοποιησης στους Διεθνείς Αγώνες ΑΜΕΑ στο Νοβε Μεστο της Τσεχίας, την έκθεση του Αρχηγού Αποστολής, αλλά και τα όσα ο ίδιος αθλητής δήλωσε προχώρησε στην πιο πάνω απόφαση. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ανδρέας Θεοφυλάκτου κληθείς να σχολιάσει την επιβολή της τιμωρίας δήλωσε ότι “Κανένας δεν επιθυμεί να τιμωρεί. Κανένας δεν περισσεύει, όμως, από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα την Ομοσπονδία είπα ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Τοξοβολίας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και από κανένα άθλημα. Υπάρχουν Νόμοι, υπάρχουν Αρχές και οποίοι παραβιάζουν τους Νόμους και τις Αρχές θα πρέπει να τους επιβάλλονται ποινές και αυτή ασφαλώς δεν ήταν η πρώτη φορά ούτε η τελευταία. Στην φωτογραφία με τους προσωπικούς του φίλους προεδρους τοξοβολίας Ιταλίας και Γαλλίας, αφού εκλέγηκε πρόσφατα και στην Επιτροπή Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Θετικά ανταποκρίθηκε για την ποινή ο αθλητή ΑΜΕΑ Ηλία Μιχαηλίδη και μέσο των κοινωνικών μέσον ενημερώσεις ανάρτησε τα ακολουθά: 

Ο αθλητή ΑΜΕΑ Ηλίας Μιχαηλίδη ανταποκρίθηκε την αποδοχή της ποινής και ευχαρίστησε την Κυπριακή Ομοσπονδία τοξοβολίας τον πρόεδρο και το ΔΣ . «Με αυτά που είπα εγώ  στην ομοσπονδία και αυτά που έγιναν στην Τσεχία αλλά ορισμένοι άνθρωποι που λένε ότι ασχολούνται με την τοξοβολία και γνωστοί με κάποιους που είναι στην κατηγοροποίηση στην Τσεχία έφεραν αυτό το αποτέλεσμα να μην με κατηγοριοποιήσουν εμένα και να με κατηγορήσουν μετά».

Δείτε  την την σχετική ανάρτησή:

Ποινή 2 ετών σε αθλητή τοξοβολίας με εισήγηση Θεοφυλάκτου


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube