A1 premiera 18 19 Konstantino G. me Krastev
A1 premiera 18 19 Konstantino G. me Krastev

Τα διασυλλογικά πρωταθλήματα των δύο μεγάλων εθνικών κατηγοριών μονοπωλούν το ενδιαφέρον αυτό το Σαββατοκύριακο στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Οι αγώνες λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, αλλά κινούνται σε τρεις διαφορετικές …διαστάσεις. Κατ’ αρχάς αύριο κάνει πρεμιέρα η Α1 εθνική κατηγορία των γυναικών, που προμηνύεται συναρπαστική γι’ άλλη μια χρονιά. Στην Α1 κατηγορία των ανδρών θα διεξαχθούν η 7η, η 8η και η 9η αγωνιστική για να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος. Στην Α2 των ανδρών είμαστε στο δεύτερο διήμερο, το οποίο περιλαμβάνει την 4η, την 5η και την 6η αγωνιστική. Η πλούσια αγωνιστική δράση θα έχει κάλυψη στο ίντερνετ και μάλιστα σε πρωτοφανή μεγέθη για διασυλλογικά ματς. Η ιστοσελίδα Sportshero θα μεταδώσει ζωντανά τρεις συναντήσεις και θα βιντεοσκοπήσει το 90% των αγώνων, που θα διεξαχθούν όλο το διήμερο στο Σ.Ε.Φ.! Το Σάββατο στις 11:00 θα έχει live streaming ο αγώνας Α.Ο. Πεύκης-Ίφιτος Πατρών στους άνδρες. Την ίδια μέρα στις 14:00 η αναμέτρηση Γ.Α.Ο. Πειραιά-Σάρισες Φλώρινας στις γυναίκες, ενώ την Κυριακή στις 10:00 θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Δ.Α.Ο. Ταύρου.

Στην Α1 των ανδρών τα ματς κορυφής έγιναν μαζεμένα τον Οκτώβριο με κερδισμένο τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά έχει την ευκαιρία ν’ αυξήσει το αήττητο σερί της και να διατηρήσει τον πρώτο λόγο στο κυνήγι της πρωτιάς. Στο κατόπι του είναι η 2η της βαθμολογίας Α.Ε.Κ. και ο 3ος Παναθηναϊκός κι επίσης έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν νικηφόρα αυτό το διήμερο. Ζωηρό ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάσταση από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω με τον Α.Ο. Ταταύλα, τον Ίφιτο Πατρών και τα Χανιά να ισοβαθμούν στους 8 βαθμούς και τον Α.Ο. Πεύκη να βρίσκεται έναν βαθμό πιο πίσω (7).

Στο πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο των γυναικών δεσπόζει αναμφίβολα η κόντρα του Ολυμπιακού με τον Δ.Α.Ο. Ταύρου. Ο πρωταθλητής και ο δευτεραθλητής Ελλάδας αντίστοιχα της περασμένης σεζόν «μονομαχούν» πάλι στις πρώτες αγωνιστικές και προβάλλουν ως βασικοί διεκδικητές και του φετινού τίτλου. Η παρουσία και δυνατών αθλητριών από το εξωτερικό κάνει τον αγώνα ακόμα πιο ελκυστικό για τους φίλους του αθλήματος. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει ν’ αγωνιστεί και με τον Φοίνικα Πειραιά, ο Δ.Α.Ο.Τ. με το Πέρα και είναι ένα ερώτημα πόσο ανταγωνιστικές θα εμφανιστούν κι αυτές οι δύο ομάδες. Το πρόγραμμα έχει κι άλλα σπουδαία ματς όπως αυτό μεταξύ του Γ.Α.Ο. Πειραιά και του Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες, δύο ομάδων που στηρίζονται σε νεαρές αθλήτριες. Γενικά οι τρεις πρώτες αγωνιστικές θα δείξουν πράγματα για τη δυναμικότητα όλων των σωματείων, καθώς και τα οκτώ έχουν έστω μία ξένη αθλήτρια στη διάθεσή τους.

 

Στην Α2 των ανδρών ξεχωρίζει από βαθμολογικής πλευράς το κυριακάτικο παιχνίδι της Ε.Α. Βόχας με τον Γ.Α.Σ. Ελευσίς, οι οποίοι συγκατοικούν στην κορυφή. Τα βλέμματα πέφτουν και στις αναμετρήσεις μεταξύ της Αθηνάς Μαγκουφάνας, του Π.Κ.Δ. Ταύρου, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Φοίνικα Πειραιά, που είναι μαζί στην 3η θέση, ενώ Αετοί Πόλης, Άρης Βούλας και Γ.Α.Ο. Πειραιά θ’ αναζητήσουν τις πρώτες νίκες τους.

Να σημειωθεί ότι δίπλα στο «τηλεοπτικό» τραπέζι θα μπουν στα ωράρια των livestreaming παιχνίδια, που επίσης μπορεί να μεταδοθούν ζωντανά από κάποιο σημείο και μετά, στην περίπτωση που τελειώσει γρηγορότερα ο αγώνας της βασικής μετάδοσης. Έγκαιρα θ’ ανακοινωθούν τα λινκ των μεταδόσεων. Αυτό το διήμερο τέλος, θα συνεχιστούν και τα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Α.Ο. Ταταύλα-Ολυμπιακός

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Παναθηναϊκός

Ο.Α. Χανίων-Φιλία Ορεστιάδας

Άρης Νικαίας-Α.Ε.Κ.

Α.Ο. Πεύκης-Ίφιτος Πατρών

Το Σάββατο στις 14:00:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ε.Κ.

Παναθηναϊκός-Α.Ο. Πεύκης

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός

Άρης Νικαίας-Α.Ο. Ταταύλα

Φιλία Ορεστιάδας-Ίφιτος Πατρών

Την Κυριακή στις 10:00:

Ο.Α. Χανίων-Παναθηναϊκός

Άρης Νικαίας-Α.Σ. Πέρα

Α.Ο. Πεύκης-Ολυμπιακός

Ίφιτος Πατρών-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Ε.Κ.-Φιλία Ορεστιάδας

Στην Α1 γυναικών:

Το Σάββατο στις 11:00:

Ολυμπιακός-Σάρισες Φλώρινας

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Α.Ο. Ταταύλα

Πέρα Αθηνών-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Σ.Ε.Α Καβάλας-Φοίνικας Πειραιά

Το Σάββατο στις 14:00:

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Σ.Ε.Α Καβάλας

Α.Ο. Ταταύλα-Πέρα Αθηνών

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Σάρισες Φλώρινας

Φοίνικας Πειραιά-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας-Α.Ο. Ταταύλα

Ολυμπιακός-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Φοίνικας Πειραιά

Πέρα Αθηνών-Σάρισες Φλώρινας

Στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στις 17:00:

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Αθηνά Μαγκουφάνας-Φοίνικας Πειραιά

Α.Ο. Διονύσου-Απόλλων Καλαμαριάς

Άρης Βούλας-Αετοί Πόλης

Ε.Α. Βόχας-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Την Κυριακή στις 13:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Γ.Α.Ο. Πειραιά

Αετοί Πόλης-Απόλλων Καλαμαριάς

Π.Κ.Δ. Ταύρου-Α.Ο. Διονύσου

Ε.Α. Βόχας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς

Άρης Βούλας-Φοίνικας Πειραιά

Την Κυριακή στις 16:00:

Γ.Α.Ο. Πειραιά-Άρης Βούλας

Φοίνικας Πειραιά-Α.Ο. Διονύσου

Γ.Α.Σ. Ελευσίς-Π.Κ.Δ. Ταύρου

Αθηνά Μαγκουφάνας-Απόλλων

Ε.Α. Βόχας-Αετοί Πόλης