Πλώρη για το Βελιγράδι ο διεθνής πυγμάχος Ανδρέας Κόκκινος
Ανδρέας Κόκκινος

Αναχώρησε σήμερα ο διεθνής πυγμάχος Ανδρέας Κόκκινος και κατά σειρά ετών μέλος της εθνικής Κύπρου και αθλητής του Champ Boxing Academy για Σερβία για να λάβει μέρος στο διεθνή meeting Belgrade Open.

Σκοπός είναι να λάβει μέρος στο πολύ δύσκολο τουρνουά και λαμβάνοντας υπόψη την προετοιμασία που  έκανε εν μέσο πανδημίας, αποτελεί ο πρώτος αγώνας του που θα λάβει μέρος μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αποχή. Ο τελευταίος αγώνας που έλαβε μέρος ήταν τον περασμένο Μάρτιο κατά το προ ολυμπιακό τουρνουά στο Λονδίνο το οποίο τελικά διακόπηκε λόγο πανδημίας

Προετοιμασία

Ο Κόκκινος το τελευταίο διάστημα πραγματοποίησε την προετοιμασία του με την βοήθεια αποστολής  από την Ρωσία, αλλά και την υποστήριξη του προπονητικού τεαμ που αποτελείτε από την Έλενα Αβραάμ αθλητική ψυχολόγου, τον Γιώργο Παναγιώτου εργοφυσιολόγο και Άννινο Μαρκουλίδης γυμναστή. Ο διεθνής προπονητής Σάββας Κόκκινος και υπεύθυνος της προπονητικής ομάδας του Ανδρέα ανάφερε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι στιγμής προετοιμασία που έγινε αλλά αισθάνεται αισιόδοξος για τον αθλητή του ενόψει του τουρνουά που αποτελεί ένα μεγάλο τεστ για αξιολόγηση στο που βρίσκετε.

Στόχος αποτελεί η συμμέτοχη στο παγκόσμια που θα διεξαχθεί προς το τέλος του 2021 στο Βελιγράδι.

Η Ομοσπονδία Πυγμαχίας …… δυο μετρά δυο σταθμά !!!

Τονίζουμε ότι η Ομοσπονδία πυγμαχίας δίνει μηδαμινή υποστήριξη στον αθλητή και θεωρεί ότι η συμμέτοχη του Ανδρέα Κόκκινου στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν θα αξιολογηθεί ως μετρήσιμο, όπως έπραξε επίσης και στη συμμέτοχη του στο προ ολυμπιακό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στο Λονδίνο. Όμως σε άλλη περίπτωσή θεώρησε μετρήσιμο όταν έλαβε μέρος το 2020 ο γιος του Προέδρου της Ομοσπονδίας σε τουρνουά στη Βοσνία και αξιολογήθηκε με τριάντα βαθμούς και στη συνέχεα τον κατέταξε και πρωταθλητή στην κατηγορία του για το 2020, γεγονός που υποδεικνύει ότι διαχρονικά η Ομοσπονδία Πυγμαχίας στερείτε διαφάνειας και ο ΚΟΑ να αγνοεί τα γεγονότα και να κάνει τον αδιάφορο. 

Δύστυχος τέτοιες συμπεριφορές είναι που στιγματίζουν την πυγμαχία και δεν τις επιτρέπου να πάρει το σωστό της εύρος που της αξίζει, καταδικάζοντας πραγματικά ταλέντα να απομακρύνατε από τον αθλητισμό. 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube