Πήρε την ρεβάνς το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και… φλερτάρει με τον τίτλο

88
Unic vs UCY Volley Women 22 3 18 20
Unic vs UCY Volley Women 22 3 18 20

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας – Πανεπιστήμιο Κύπρου 3-0

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας να κερδίζει τελικά το στοίχημα που δεν ήταν άλλο από του να «πληρώσει» τον αντίπαλο με το ίδιο νόμισμα κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Το παιγνίδι είχε όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ντέρμπι και οι πετοσφαιρίστριες των δύο ομάδων φρόντισαν να μας δικαιώσουν πλήρως προσφέροντας μας θέαμα υψηλών προδιαγραφών.

Η μάχη δόθηκε από τον πρώτο πόντο μέχρι και τον τελευταίο του τρίτου σετ με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη με πάθος. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας καλύτερο όμως στα τελευταία στάδια του κάθε σετ και με εξαιρετικές άμυνες τόσο μακριά όσο και κοντά στο φιλέ κατάφερε να πετύχει μία σπουδαία νίκη με 3-0 σετ 25-19  25-18  25-17  και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο, αφού τα δύο παιγνίδια απέναντι στο Ευρωπαϊκό αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον  και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει όλα τα ενδεχόμενα αφού στην γυναικεία πετόσφαιρα και κυρίως στο πανεπιστημιακά πρωταθλήματα οι εκπλήξεις καραδοκούν σε κάθε παιγνίδι..

Από την άλλη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διαθέτει και αυτό σπουδαία ομάδα και τα δύο παιγνίδια αναμένονται με δεύτερο ενδιαφέρον αφού η έκβαση τους … οδηγεί στην κατάκτηση του φετινού τίτλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/AΠανεπιστημιακές ομάδες

ΑγώνεςΝίκες Ήττες ΣΕΤΒαθμοί
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ1103-03
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ2113-33
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ3123-63

 

            ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

            ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ