PRESTIGE APOLLON VS bursa
PRESTIGE APOLLON VS bursa

Δεν έκανε το άλμα η ομάδα στους αγώνες με Μπακάου και Bursa

 

Φωτογραφία από τον αγώνα της Τρίτης στην Προύσα (Φωτό από την ιστοσελίδα του Prestige Απόλλωνα).

 

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Prestige Απόλλωνα σταμάτησε στην Προύσα. Στο Genkiz Gollu Volleyball Hall της Προύσας οι κοπέλες του Γιάννη Γιαπάνη έχασαν δυο φορές με 3-0 από την τοπική Bursa BBSK και δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα στο CEV Challenge Cup Γυναικών.

 

Η ομάδα της Λεμεσού δεν μπόρεσε να κοντράρει  την Bursa η οποία την περίοδο 2014 -15 κατέκτησε το CEV Challenge Cup Γυναικών, ενώ ο βαθμός δυσκολίας μεγάλωσε από το γεγονός ότι και οι δυο αγώνες διεξήχθησαν επί τουρκικού εδάφους.  Τα αποτέλεσματα στην Τουρκία, αλλά και γενικότερα η ευρωπαϊκή πορεία, όπου η ομάδα δέχθηκε συνολικά τέσσερεις ήττες με συνολικό απολογισμό στα σετ 1-12 προκάλεσε στενοχώρια στην ομάδα.

 

Υπενθυμίζεται ότι στις 28 Οκτωβρίου και 11 Νοεμβρίου η ομάδα του Prestige Απόλλωνα αντιμετώπισε στο πλαίσιο του CEV Cup Γυναικών την ρουμανική Στίιντα Μπακάου όπου γνώρισε τον αποκλεισμό με δυο ήττες. Η ευρωπαϊκή πορεία θα αναλυθεί εκτενώς στις επόμενες ημέρες .

 

Η αποστολή επιστρέφει στην Κύπρο το  βράδυ της Πέμπτης μετά από ένα  κοπιαστικό ταξίδι. Η διαδικασία της επιστροφής άρχισε από την Προύσα το πρωί και ατμοπλοϊκώς η ομάδα έφθασε στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί μέσω Αθηνών θα μεταβεί στη Λάρνακα.

 

Την Παρασκευή οι «γαλάζιες» θα προπονηθούν αφού το Σάββατο στις 18:00 αντιμετωπίζουν στο Γυμνάσιο Αγίιου Αθανασίου την τοπική Ενωση Νέων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου όπου η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτη για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τετράδα.