5m3a4681 tile
5m3a4681 tile

Πετυχημένο από κάθε άποψη ήταν το All Star Game που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 19 Μαϊου 2018στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου. Επρόκειτο για ένα φιλανθρωπικός αγώνας πετοσφαίρισης μεταξύ των κορυφαίων πετοσφαιριστών της Κυπριακής Πετόσφαιρας. Η επιτυχής 

διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με διοργανωτές τους: Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο αγώνας χαιρετήθηκε από την Πρόεδρο του Συνδέσμου Μονογονιών και δικηγόρο, κα Αργεντούλα Ιωάννου, τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, ΔΡ Κώστα Κωνσταντίνου και τον Πρόεδρο του Πα.Συ.Πε. κο Ζήνωνα Σεβέρη.

Τους αθλητές συνόδευσαν στο γήπεδο, και απένειμαν σε αυτούς τα μετάλλια, παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, δίνοντας το μήνυμα πως τα παιδιά των μονογονιών μπορούν να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται ως χρήσιμοι, ενεργοί και ευσυνείδητοι πολίτες των κοινωνιών μας, που συμμετέχουν χωρίς μιζέρια και κοινωνικό αποκλεισμό στις κοινωνικές δράσεις. 

Σημειώνουμε πως η πιο πάνω δράση ξεκίνησε ως πρωτοβουλία των ίδιων των πετοσφαιριστών και της τεχνικής ομάδας, οι οποίοι  με μεγάλη ευαισθητοποίηση και σεβασμό, αγωνίστηκαν με πάθος και σοβαρότητα, συμβάλλοντας πρακτικά και οικονομικά στην επίτευξη του σκοπού για τον οποίο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας. Νιώθουμε αμέριστο σεβασμό απέναντι σε όλους τους πιο πάνω φορείς του αθλητισμού, οι οποίοι επιβεβαιώνουν πως το αθλητικό ιδεώδες δεν περιορίζεται μόνο στο θέαμα, αλλά είναι φορέας και αρωγός κοινωνικής συνείδησης, ευαισθησίας και πραγματικών δράσεων αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια όπου η υπόληψη του αθλητισμού περνά κλονισμό, τέτοιες δράσεις ανταπαντούν κι αντικρούουν το αίσθημα φιλοκέρδειας που τους καταλογίζεται. 

Κέρδισε η ομάδα των Σάββα

 

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 2-2 στα σετ, ενώ τελικά στέφθηκε νικήτρια η ομάδα των Σάββα Σάββα και Δημήτρη Σάββα η οποία αγωνίστηκε με τους: Αχιλλέα Πετρακίδη, Σωτήρη Πετρακίδη, Παναγιώτη Χρυσοστόμου, Βασίλη Μιχαήλ, Γιώργο Ζικάκη, Κυριάκο Αδάμου, Κώστα Καλαφάτη, Άγγελο Αλεξίου, Άνθιμο Οικονομίδη (αρχηγός), Αντώνη Χριστοφή και Λίμπερο τον Αντώνη Αντωνίου,.

Την ομάδα του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα,  αποτελούσαν οι: Ανδρέας Χρυσοστόμου, Μάρκ Γκράμερσντορφ, Γαβριήλ Γεωργίου (αρχηγός), Σωτήρης Σιαπάνης, Αυγουστίνος Σαββίδης, Χρίστος Προδρόμου, Κώστας Παφίτης, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Λευτέρης Καρακατσιάνης, Νικόλας Κωνσταντινίδη, και Λίμπερο τον  Μαρίνο Παπαχριστοδούλου. Τα σετ του αγώνα είχαν ως ακολούθως: 27-25, 23-25, 25-23, 22-25. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το ΑLL STAR GAME VOLLEYBALL, διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς οι: Χρίστος Μαϊφώσιης και Σάκης Φλουρής με επόπτες τους: Μάριο Προκοπίου και Νικόλα Τζιαούρη και Γραμματεία την Στέφανη Καϊμακλιώτου.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς που εξασφάλισαν την πραγματοποίηση και τα έσοδα του αγώνα (Χορηγοί εγκαταστάσεων: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Χορηγοί επικοινωνίας: Alpha Sports Tv, CityChannel, Γλαύκος Μιχαηλίδης, Viktoria Drangai , Χορηγοί Φανέλας: Πα.Συ.Πε. και Champsports, Χορηγοί Εκτυπώσεων: PlanoPrint, Χορηγός ήχου: Tempo Dj Services, , Χρυσοί Χορηγοί: POOL BAR 46, Laiko Group, AlfaMega, Χορηγοί: Ελληνική Τράπεζα, MindLab, MegaBet Σπ.Κυπριανού 50 Λεμεσός, Savvas Chr.Savvides Lawyers, Evolve HairBoutique). Θερμές ευχαριστίες σε όλα τα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών που εθελοντικά βοήθησαν στην πραγματοποίηση του αγώνα με την παρουσία τους, αλλά και τους πετοσφαιριστές που ενώ δεν αγωνίστηκαν, παρευρέθηκαν  στον αγώνα στηρίζοντας με υψηλά ένστικτα ευαισθησίας τον σκοπό. Επίσης όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε, ή δεν παρευρέθηκε αλλά αγόρασε λαχνούς προσφοράς για να στηρίξει την αποκομιδή εσόδων, με τα οποία θα στηριχθούν οικονομικά οικογένειες μονογονιών, με αδυναμία εξασφάλισης βασικών αναγκών.

Το μήνυμα ότι οι μονογονεϊκές οικογένειες χρειάζονται στήριξη στις δομές του κράτους και της κοινωνίας αλλά και ότι αξίζουν να ζουν σε συνθήκες ισότητας με όλες τις μορφές οικογενειών για να μην υποπέφτουν στον κοινωνικό αποκλεισμό και την φτώχεια, έχει σταλεί ηχηρά από όσους συνέβαλαν σε αυτόν τον συμβολικό αγώνα με τα κοινωνικά μηνύματα ευαισθησίας και ευαισθητοποίησης που έφερε.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube