Πετοσφαιρα, Εύκολη νίκη το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Μεγάλη εμφάνιση που συνοδεύτηκε με εντυπωσιακή νίκη επί του Πανεπιστημίου Κύπρου με 3-0 σετ και έτσι μπήκε και αυτό με το δεξί στην διεκδίκηση του φετινού μαραθωνίου του Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών.

 

Στο πρώτο σετ οι παίκτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ήταν καταιγιστικές από το σημείο του σέρβις ενώ και η άμυνα τους ήταν υποδειγματική για να πάρουν ένα εύκολο πρώτο σετ με 25-15.

 

Ανάλογο «ύφος» είχε και το δεύτερο σετ με τις παίκτριες του Ευρωπαϊκού να αποδίδουν εκπληκτικά και τις αντιπάλους να μην μπορούν να καταλάβουν τι πηγαίνει λάθος κερδίζοντας και πάλι με 25-16 και κάνοντας το 2-0 σετ.

 

Όταν πια ο πίνακας έγραψε 2-0 σετ αφυπνίστηκαν και τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Κύπρου τα οποία αν μη τι άλλο στο τελευταίο σετ έδειξαν χαρακτήρα, πίεσαν πολύ τόσο από το σέρβις όσο και κοντά στο φιλέ τις αντιπάλους τους, πλησιάζοντας στην μείωση του σκορ στα σετ αλλά τελικά έχασαν στις λεπτομέρειες με 26-24 αφού τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού ήταν γεμάτα αυτοπεποίθηση από την έκβαση των δύο πρώτων σετ και ανταποκρίθηκαν με ψυχραιμία στα σημαντικότερα σημεία του αγώνα κερδίζοντας δίκαια ένα μεγάλο αντίπαλο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες Νίκες Ήττες ΣΕΤ Βαθμοί
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 1 0 3-0 3
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 1 1 3-3 3
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1 0 1 0-3 0

 

            ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

            ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ