Πετάνε αθλητές έξω από κλειστή αίθουσα ώστε να τη δώσουν για διενέργεια Rapid Test- «Θα είναι καταστροφικό…»
ΚΟΜΟΑΑΠ

Το Λύκειο Ακρόπολης φαίνεται να έχει μισθώσει για περίοδο ενός μήνα εταιρεία που συμμετέχει στους ελέγχους δειγματοληψίας για τον κορωνοϊό με τους αρμοδίους να αδιαφορούν αν στην κλειστή αίθουσα του σχολείου προπονούνται καθημερινά δεκάδες αθλητές.

Ο κ. Παύλος Γεωργιάδης Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, Αναρρίχησης και Προσανατολισμού με επιστολή του προς τον Υπ. Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου αλλά και την Διευθύντρια του ΚΟΑ φέρνει στο φως αυτή την εξέλιξη ζητώντας παράλληλα όπως το Λύκειο Ακρόπολης αφεθεί έξω από τους σχεδιασμούς για τα κέντρα δειγματοληψίας, καθώς ανατρέπονται διαφορετικά όλες οι προπονήσεις και οι αγώνες αφού δεν υπάρχει εναλλακτική τοποθεσία.

Ακολουθεί η αυτούσια επιστολή του προέδρου της ΚΟΜΟΑΑΠ  κ.Παύλου Γεωργιάδη

Προς. Υπουργό Υγείας
Κοιν. Διευθύντρια ΚΟΑ
Θέμα. Κλείσιμο αίθουσας του Λυκείου Ακρόπολης για Rabid Test
 
Αξιότιμοι κύριοι
Έχουμε πληροφορηθεί ότι η αίθουσα του Λυκείου Ακρόπολης θα παραμείνει κλειστή για την περίοδο 17 Μαΐου μέχρι 17 Ιουνίου για διενέργεια COVID Test.
Παρακαλούμε θερμά όπως αναθεωρηθεί αυτή η απόφαση διοτι ανατρέπει όλους τους αθλητικούς σχεδιασμούς της Ομοσπονδίας μας. Αυτοί είναι οι προπονήσεις, προγραμματισμένοι αγώνες και πέραν αυτών οι προπονητές που τώρα θα είχαν την ευκαιρία να εργαστούν, μετα το κλείσιμο των χώρων για δυο εβδομάδες, δεν θα μπορούν να το πράξουν. Θα είναι καταστροφικό για το άθλημα , τους αθλητές και για τους προπονητές αφού δεν υπάρχει εναλλακτική τοποθεσία για προπόνηση. Ο μοναδικός χώρος με τοίχους αναρρίχησης στην Κύπρο είναι στο γυμναστήριο του Λυκείου Ακρόπολης.
Εκτός από τη δική μας ομοσπονδία επηρεάζονται άλλες τρεις που είναι της καλαθόσφαιρας, της πετόσφαιρας και του Μπάτμιντον.
Είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να βρεθεί κάποιος άλλος χώρος για τα COVID Test έτσι ώστε να μην επηρεάζεται ο σχεδιασμός τόσων αθλημάτων.
 
Με Εκτίμηση,
Παύλος Γεωργιάδης
(Πρόεδρος Κυπριακής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, Αναρρίχησης και Προσανατολισμού.

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube