27 C
Limassol
Πέμπτη, 17 Ιουλίου, 2025
Περισσότερο

    Πέμπτη βράδυ στην Κύπρο ο Παγκόσμιος Παύλος Κοντίδης

    Στην Κύπρο αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης (21/9) ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος επιστρέφει από το Σπλτ της Κροατίας, όπου διεξήχθη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος.

    Ο Κύπριος πρωταθλητής, είναι μακράν ο κορυφαίος αθλητής στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια και με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά στην καριέρα του, το πιστοποιεί.

    Ο Κοντίδης, προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Λάρνακας στις 20:15 το βράδυ της Πέμπτης μέσω Αθήνας (με πτήση της Aegean) και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο της ΚΙΟ κ. Γιάννο Φωτίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (το οποίο ανέβαλε προγραμματισμένη συνεδρίαση για να καλωσορίσει τον πρωταθλητή της), ΜΜΕ αλλά και άλλους φορείς.

     Ο πρόεδρος της ΚΙΟ και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν τον Παύλο Κοντίδη για το νέο μεγάλο του επίτευγμα.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    715ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ