Πάρτι προς τον Koa για τη χορηγία σκάφους στην πρωταθλήτρια μας Marilena Makri – Sailing
ο προπονητής Χάρης Τσώλης πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και δεξιά η πρωταθλήτρια Μαριλένα Μακρή

Ευχαριστήριο πάρτι προς τον Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού – KOA για τη χορηγία σκάφους στην πρωταθλήτρια μας Marilena Makri – Sailing, καθώς προς τους συντελεστές των επιτυχιών τόσο της αθλήτριας μας, όσο και του Ομίλου μας, παράθεσε το Τμήμα Ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Αμμοχώστου, χθες βράδυ στις 19:30, στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Στέλιος Χαραλάμπους, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο μακροχρόνιο προγραμματισμό του Ομίλου, στο έργο που επιτελείται, αλλά και στις επιτυχίες των τμημάτων του.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον ΚΟΑ και το Δ.Σ. για την στήριξη τους προς την πρωταθλήτρια μας Μαριλένα Μακρή και όσους συμβάλουν στις επιτυχίες του Ομίλου μας, Δημοτικά Συμβούλια, Εταιρείες και Οργανισμούς, προπονητικά teams, γονείς και κυρίως αθλητές.

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση μας με την παρουσία του, ευχαρίστησε το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου για την πρόσκληση και φιλοξενία, εξήρε το έργο που επιτελείται στον Όμιλο και διαβεβαίωσε την Μαριλένα ότι, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, θα βρίσκεται στο πλευρό της για κάθε δυνατή βοήθεια. Ιδιαίτερη μνεία, έκανε προς τους γονείς της Μαριλένας, Μιχάλη και Γεωργία Μακρή, οι οποίοι με τεράστιες θυσίες είναι οι άμεσοι οικονομικοί και ψυχικοί υποστηριχτές της Αθλήτριας.

Τον τελικό λόγο είχε η Πρωταθλήτρια μας Μαριλένα, η οποία ευχαρίστησε με την σειρά της όλους όσους την στηρίζουν, ιδιαίτερα τον ΚΟΑ, το Ν.Ο. Αμμοχώστου, Χορηγούς και Προπονητικό Team και διαβεβαίωσε ότι έχει θέσει τους υψηλότερους στόχους και γι΄ αυτούς θα αγωνίζεται. Γνωρίζοντας και αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες του αθλήματος, δώρισε το πανί τύπου Laser 4.7, με το οποίο αγωνίστηκε στο παγκόσμιο και κατέλαβε την 4η θέση, στην ανερχόμενη συναθλήτρια της, Μαρία Χριστίνα Μιχαήλ.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική και εδέσματα πλάι στην παραλία, παρέα με το κόκκινο Αυγουστιάτικο φεγγάρι.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube