Παρουσία του θρύλου της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας Τάσου Μπουντουρη πραγματοποιήθηκε στον Αγιο Κωνσταντίνο Συνδιάσκεψη της ΕΙΟ με τους Ομίλους της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας
EIO

Με αφορμή την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία του Ν.Ο Αγίου Κωνσταντίνου συνδιάσκεψη των ομίλων της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος.

Έλαβαν μέρος όλοι οι όμιλοι που έχουν δραστηριότητα και την ΕΙΟ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Αντώνης Δημητρακόπουλος, οι αντιπρόεδροι Τέλης Αδαμόπουλος, Αγγελική Σέρφα, η γενική γραμματέας Νίκη Αναστασίου, ο αναπληρωτής ταμίας Παντελής Παυλίδης και το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος συντονιστής Περιφερειών Απόστολος. Παπαθανασίου.

Στη σύσκεψη έλαβε μέρος και ο Ολυμπιονίκης μας Τάσος Μπουντούρης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ομίλων για διάφορα θέματα και έθεσε τον εαυτό του μαζί με άλλους παλιούς Ολυμπιονίκες στη διάθεση των ομίλων για οποιαδήποτε μελλοντική τους αγωνιστική ανάγκη.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της δραστηριότητας των ομίλων, καθώς και η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου που τηρείται πιστά από την ΕΙΟ και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής

Επιτροπής της Ομοσπονδίας όπως έχουν εγκριθεί και από την αντίστοιχη επιτροπή της ΓΓΑ. 

Για μια ακόμη φορά οι εκπρόσωποι των ομίλων εξέφρασαν την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας που με τις προσπάθειες όλων κατάφερε να ανεβάσει την ελληνική ιστιοπλοΐα στη 2η θέση του προγράμματος αξιολόγησης ομοσπονδιών ΧΕΙΛΩΝ της ΓΓΑ, ενώ όμιλοι και διοίκηση της ΕΙΟ έδωσαν την υπόσχεση ότι στη νέα τετραετία  θα συνεργαστούν όλοι μαζί ώστε να ανεβάσουν το άθλημα στη 1η θέση, όπως και του αξίζει.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube