Παρουσία Εθνικής Κύπρου στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος στα εταπ 1 & 2

Διεθνής Γύρος Ελλάδος εταπ 1 & 2

Εξαιρετική μπορεί να χαρακτηρισθεί η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στον Διεθνή Γύρο Ελλάδος κατά τις δυο πρώτες αγωνιστικές ημέρες παρά τις ατυχίες της πρώτης ημέρας με τις εγκαταλείψεις τριών αθλητών μας των Σταύροy Θεοφάνους από πτώση και ελαφρύ τραυματισμό , του Χρίστου Φιλοκύπρου με σκασμένο ελαστικό με την ατυχία να μην τον ακολουθεί το ουδέτερο Service Car   και του Κωνσταντίνου θυμίδη που ένα πρόβλημα με την αλυσίδα του στοίχισε και έχασε επαφή από το κύριος Γκρουπ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να καλύψει το όριο χρόνου .

Εξαιρετικοί οι υπόλοιποι τρεις αθλητές μας με τον  Ομοσπονδιακό μας Προπονητή κ. Ανέστη Κουρμπέτη μετά το τέλος του 2ου εταπ να δηλώνει   ευχαριστημένος με την  την αγωνιστική παρουσία  αλλά και από την συνολική προσπάθεια των αθλητών μας    .

Ο Αντρέας Μιλτιάδης  με ξεκόλλημα την πρώτη ημέρα διεκδικούσε με αξιώσεις την νίκη στο Εταπ , όμως ένα πρόβλημα κράμπας  στην τελευταία κατηφόρα και ενώ ήταν μαζί με τον Νικητή του αγώνα τον ταλαιπώρησε  με αποτέλεσμα να τερματίσει με το γκρουπ που ακολουθούσε τον Νικητή έχοντας όμως μαζέψει 6 πόντους στα σπριντ ανάβασης .

Ο Αλέξανδρος Αγρότης κάνοντας πολύ καλό αγώνα και πολύ καλή διαχείριση τερμάτισε επίσης με τα πρώτα   γκρουπ του αγώνα  ενώ την στο 2ο εταπ πρόβλημα κράμπας του στοίχισε στην διεκδίκηση καλύτερου πλασαρίσματος στην τελική κατάταξη του αγώνα

Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κρατήθηκε μέχρι την τελευταία ανηφόρα στο Πρώτο Γκρουπ όμως μια αδιαθεσία τους στοίχισε με αποτέλεσμα να τερματίσει με τα επόμενα Γκρουπ πιο πίσω από τους υπόλοιπους  ,στο 2ο εταπ   με πολύ καλύτερη παρουσία από την πρώτη μέρα τερμάτισε ελάχιστα  πιο πίσω από τους υπόλοιπους .

Με το τέλος και του 2ου ετάπ ο Ανδρέας Μιλτιάδης βρίσκετε στην  22η θέση 2:09  Πίσω από τον πρωτοπόρο και στην 3η θέση των αναβάσεων  με 6 πόντους , 6 πίσω από τον Πρωτοπόρο , ο Αλέξανδρος Αγρότης στην 44η θέση 4:53  Πίσω από τον πρωτοπόρο και ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στην 16η θέση στους U23 .

Η εθνική μας ομάδα βρίσκετε στην 15η θέση .

Συνέχεια σήμερα 29/4 με την διαδρομή Δελφοί  – Καρδίτσα απόστασης 172.5 χιλιομέτρων .


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube