taekwondo ATHLETES AUGUST 2017
taekwondo ATHLETES AUGUST 2017

Ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τάεκβοντο Cadets (U15),που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία από 05 μέχρι 08 Οκτωβρίου 2017, οι προπονήσεις της εθνικής Cadets συνεχίστηκαν με αμείωτο ενδιαφέρον και μέσα στον Αύγουστο, κάτω από τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Ρίκκου Παττίχη (πρώην πρωταθλητής Ευρώπης / πτυχιούχος Σωματικής Αγωγής με ειδικότητα στο Ολυμπιακό άθλημα Τάεκβοντο).

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστούν και οι προπονήσεις της Εθνικής Εφήβων / Νεανίδων (Juniors) ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων και Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρνακα από 02 μέχρι 05 Νοεμβρίου 2017.  Για το συγκεκριμένο αυτό πρωτάθλημα, το Δ.Σ. της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ) ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς ΚΟΑ, ΟΠΑΠ Κύπρου, ΚΟΤ, Δήμο Λάρνακας και G&E. Thermosolar Ltd, ως επίσης και το World Taekwondo Europe (μέχρι πρόσφατα ETU).

 

Στο μεταξύ τόσο ο Ομοσπονδιακός Προπονητής όσο και το Δ.Σ. της ΕΟΤΚ καλούν στις προπονήσεις όλους τους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Cadets και Juniors, που όπως είναι γνωστό γίνονται κάθε Σάββατο στο στάδιο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία».  Στην φωτογραφία αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής Τάεκβοντο Cadets (από δεξιά ο προπονητής  Ρίκκος Παττίχης).  

 

 

Από  την ΕΟΤΚ

24 Αυγούστου 2017

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube