Πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων όπτιμιστ και Ilca  4

Περισσότεροι από 5.500 λάτρεις της ιστιοπλοΐας παρακολουθήσαν σε ζωντανή μετάδοση την πανελλήνια πρόκριση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων οπτιμιστ και  ilca  4

Ποιοι ειναι οι ιστιοπλόοι  που συγκροτούν τις εθνικές ομάδες

Η ιστιοπλοΐα δεν έχει εξέδρα, όμως με την ψηφιακή τεχνολογία ο καθένας  πλέον μπορεί να απολαύσει αυτό το εντυπωσιακό άθλημα. Έτσι, περισσότεροι από 5.500 άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά τους αγώνες της πανελλήνιας πρόκρισης για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων Οπτιμιστ και ILCA 4 που έγιναν σε Ν.Ο. Καλαμακίου και Ν.Ο. Τζιτζιφιών Καλλιθέας αντίστοιχα με τη συμμετοχή 229 σκαφών!

Η ΕΙΟ έχει καθιερώσει το Live Streaming μέσα από το κανάλι στης στο You Tube και έχει ενθουσιάσει τους πάντες. Ιστιοπλόους, γονείς, προπονητές, κριτές, παράγοντες κι όσους αγαπούν το άθλημα που από εδώ και στο εξής είναι σε θέση να προσελκύσει χορηγούς για να στηρίξουν αυτή την καταπληκτική προσπάθεια που γίνεται από την Ομοσπονδία και τους ομίλους όλης της χώρας.

Στις 10 ιστιοδρομίες των Οπτιμιστ συμμετείχαν 89 αγόρια από 40 ομίλους και 43 κορίτσια από 29 ομίλους.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από 12 αθλητές και αθλήτριες. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας θα μας εκπροσωπήσουν οι Εμμανουήλ Αναστάσιος Βομβύλας του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, ο Νικόλαος Βουγιούκας του Ν.Ο Καλαμακίου,  η Αννα Μαρία Μακρή του Ν.Ο. Π. Φαλήρου, ο Ιωάννης Τουρνής του Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου και η Χρυσούλα Κοκκινάκη Κανέλλου του Ν.Ο. Άνδρου.

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Δανίας θα λάβουν μέρος οι Αθηνά Σουλιώτη του Ν.Ο Π. Φαλήρου, ο Λεωνίδας Σέχου του Ν. Ο. Καλαμακίου, ο Ιάσων Παναγόπουλος του Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, ο Στέφανος Σαμαράς του Ν.Α. Ο. Μάτι, ο Νικόλαος Κομιανός του Ν.Ο Κατοίκων Βουλιαγμένης, η  Φραγκίσκη Κοσμά του Ν.Ο Π. Φαλήρου και η Έλενα Νόρτον του Ολυμπιακού.

Στις 11 κούρσες των ILCA 4 (πρώην Λέιζερ 4,7) έτρεξαν 61 αγόρια από 31 ομίλους και 36 κορίτσια από 26 ομίλους.

Η εθνική ομάδα αποτελείται από 10 αγόρια και 10 κορίτσια που θα μας εκπροσωπήσουν σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Πρόκειται για τους εξής ιστιοπλόους:

ΑΓΟΡΙΑ

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης Ν.Ο.Π. Φαλήρου, Διονύσιος Καλπογιαννάκης Ν.Ο. Καλαμακίου, Αχιλλέας Γκίκας Ν.Ο Καλαμακίου, Μάριος Σταθάς Ν.Ο. Π. Φαλήρου, Παναγιώτης Σπανός Ν.Ο. Π. Φαλήρου, Γεώργιος Ζυγούρης Ν.Α.Ο Μάτι, Ευάγγελος Κουκούδης Ν.Α.Ο. Βούλας, Αδαμάντιος Πετριανός Ν.Α.Ο. Μάτι, Νικόλαος Νεκτάριος Προκοπίου Ν.Ο. Π. Φαλήρου και Στέφανος Τσάκος Ν.Ο. Π. Φαλήρου.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ευαγγελία Καραγεώργου Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Μαρία Χριστίνα Μένη Ν.Α.Ο. Βούλας, Αιμιλία Παπανικήτα Ν.Ο. Ειρήνης Φιλίας, Ευγενία Καλιπτσίδη Ν.Ο. Θεσσαλονίκης, Μαρία Ελένη Καλακώνα Ν.Ο. Πάρου, Ερμιόνη Γκίκα Ν.Ο. Καλαμακίου, Θεοδώρα Δαφερέρα Ν.Ο. Πάρου, Σοφία Καραουλάνη Ν. Ο. Άνδρου, Ελισάβετ Ηλιοπούλου Ν.Ο. Καλαμακίου και Αργυρώ Κουράβελου Ν.Ο Βουλιαγμένης.

 ΕΙΟ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube