Μπορεί η Εθνική Φρουρά να μην ήταν σύμμαχός του ώστε να διεκδικήσει τις πιθανότητες που είχε για το Ολυμπιακό όριο στην ημερίδα που είχε γίνει στη Λευκωσία, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα έγινε ο νέος κάτοχος του παγκυπρίου ρεκόρ.
Ο λόγος για τον 19χρονο Παναγιώτη Πανάρετο ο οποίος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Λεμεσό, το απόγευμα της Παρασκευής κολύμπησε τα 100μ πρόσθιο σε χρόνο 1:02.72 σπάζοντας το δικό του ατομικό ρεκόρ αλλά και την καλύτερη επίδοση που έγινε ποτέ την Κύπρο.
Ο κολυμβητής του ΝΟΑ μιλώντας στην Action IN Sports αναφέρθηκε στο ρεκόρ που σημείωσε λέγοντας ότι είναι πολύ χαρούμενος αν και ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά.
«Με σκληρή δουλειά και κόπο τα καταφέραμε να κάνουμε το ρεκόρ» τόνισε ο 19χρονος προσθέτοντας: «Πήγαμε πολύ καλά σε σχέση με τις συνθήκες που είχαμε να δουλέψουμε λόγω του κορωνοϊού»