23 C
Limassol
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Περισσότερο

    ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΡΕΚΟΡ και ΟΡΙΟ ο Σταύρος Σπύρου! Σε εξαιρετική κατάσταση ο 20χρονος αθλητής

    Το μήνυμα το είχε στείλει, όχι μόνο με τις προηγούμενες κούρσες του, που ήταν πολύ κοντά στο όριο, αλλά και με το φοβερό 400αρι που έτρεξε την περασμένη βδομάδα (47’67).

    Τελικά, ο Σταύρος Σπύρου, δεν εξασφάλισε απλά το όριο για το Ευρωπαϊκό κάτω των 23 αλλά σημείωσε και παγκύπριο ρεκόρ.

    Τρέχοντας το γρηγορότερο 800αρι της καριέρας του (δεν θα κουραστούμε να λέμε μέχρι το επόμενο) σε μίτινγκ στο Όρντεγκεμ τερμάτισε σε 1:47.57, χρόνος που από τη μια τον «αναγκάζει» να ετοιμάσει βαλίτσες για Ταλίν 8-11 Ιουλίου και από την άλλη γράφει το όνομα του στους κατόχους των παγκυπρίων ρεκόρ στους νέους άντρες (U-23).

    Το ρεκόρ του 20χρονου αθλητή του ΓΣΠ έρχεται να καταρρίψει αυτό του Δημήτρη Θεοφύλακτου ο οποίος το 1979(!) είχε πετύχει 1:47.88.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    701ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ