Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2021 Α’ Σκέλος 19-20 Ιουνίου
FB IMG 1558429179799

Κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες για δεύτερη χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού  διεξάγεται    το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2021το οποίο  θα διεξαχθεί σε  σε δύο σκέλη στον υδατοφράκτη του Κούρη στην Λεμεσό.

Κατά τους αγώνες λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολα που αφορούν του αθλητές, προπονητές και διοργανωτές στο χώρο των αγώνων.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20 Ιουνίου  , διεξάγεταιαι το Α ‘Σκέλος. Το Α ́ Σκέλος περιλαμβάνει αγωνίσματα στο μονό, διπλό και τετραπλό σκιφ στις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, αντρών και γυναικών και σε αυτό θα συμμετάσχουν αθλητές  από 4 σωματεία. Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος αθλητές από  το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου,  το Σωματείο “ΝΗΡΕΑΣ” Ύψωνα και το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού Σωματείο.

Κατά το διήμερο θα διεξαχθούν 16 τελικοί και συγκεκριμένα 7 τελικοί την πρώτη μέρα και 9 την δεύτερη μέρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας προσκαλεί το κοινό να παρακολουθήσει και να γνωρίσει το τόσο εντυπωσιακό άθλημα της κωπηλασίας και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών μας αγώνες λαμβάνοντας  τις δικές τους προσωπικές προφυλάξεις χωρίς να εισέλθει στο χώρο των εγκατάστάσεων διεξαγωγής των αγώνων.     .

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2021 θα συνεχιστεί  και θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου με το Β’ Σκέλος για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube