ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ . ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΕΓΑΛΗ  ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ  1-3

Μεγάλη νίκη πέτυχε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αφού με την νίκη αυτή ανοίγει ο δρόμος για άλλο ένα τρόπαιο … βεβαίως κάτω από προϋποθέσεις αφού ο τίτλος θα κριθεί ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια στο επόμενο αγώνα.

Το πρώτο σετ κέρδισε σχετικά εύκολα το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας με  13-25  ενώ η αντίδραση του Ευρωπαϊκού πανεπιστημίου ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 αφού κέρδισε το σετ με 25-22.

Το επόμενο σετ ήταν  δραματικό με τις δύο ομάδες να παίζουν εξαιρετικό βόλεϊ αλλά με τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας να δείχνουν να το … θέλουν πιο πολύ κερδίζοντας το τελικά  με 18-25.

Το επόμενο σετ ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς αφού τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου αντέδρασαν και πάλεψαν μέχρι και το τέλος αλλά από την άλλη τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ζήτησαν με πάθος την νίκη και το σετ και το  τελικό 23-25 έστειλε τις παίκτριας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στον 7ο ουρανό αφού το αποτέλεσμα και το τελικό 1-3  σηματοδοτεί και την αντεπίθεση διαρκείας για την κατάκτηση του τίτλου.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες ΣΕΤ Βαθμοί
  1.  
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 3 2 1 7-3 6
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 3 2 1 6-4 6
  1.  
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 4 1 3 3-9 3

 

            ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

            ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ